در همان حال که بحران سیاسی در کابینه اسرائیل ادامه دارد و علت آن به خدمت فراخواندن جوانان آموزشکده های مذهبی موسوم به یشیوا می باشد، دختران تکاور در ارتش اسرائیل خواهان آن هستند که روحانیون نظامی که علیه بسیج دختران به خدمت سربازی سخن می گویند، از ارتش برکنار شوند.
در حالی که ارتش اسرائیل به شدت می کوشد به دختران سرباز یک موقعیت مساوی برای خدمت در اکثر رشته های نظامی اعطا کند، روحانیون نظامی در خطبه های خود علیه این اقدام ارتش سخن می گویند – امری که در ارتش های کشورهای دیگر نظیر ندارد.
روحانیون نظامی (که در گذشته آنان را در ایران قاضی عسگر می نامیدند) بر این عقیده هستند که حضور دختران در میدان جنگ تاثیرات منفی و غیر اخلاقی دارد. ولی دختران سرباز در اسرائیل می گویند که آن ها دست کمی از پسران ندارند و نباید مورد تبعیض قرار گیرند.
آن ها می گویند روحانیونی که از ارتش حقوق می گیرند، حق ندارند علیه ارتش سخن بگویند.
در ارتش اسرائیل، حتی خلبانی نیروی هوایی نیز به روی دختران باز شده و اکنون دو دختر خلبان، از جمله هدایت کنندگان جنگنده های نیروی هوایی در دفاع از اسرائیل هستند.
بسم الله.همه جا همین طوره در ایرانم امیران سرداران و سپه بد ها و گروهای نظامی باید قدرتو از این راهبه های فاسد بگیرن با سره نیزه به هر ترتیبی که شده باید بفهمه که یک راهبه سادست هیچی نیست یه هفت تیرم نمیتونه بازو بسته کنه
we are same ( man and women) by education both may have ability to do any jobs . great mind is behind this policy