فرمانده سپاه پاسداران یکبار دیگر زبان به تهدید علیه اسرائیل گشود و بی آن که نام این کشور را ببرد گفت که موشک های نقطه زن رژیم ایران قادر است تا فاصله دو هزار کیلومتری را هدف گیری کرده و نابود سازد.
فرماندهان نظامی حکومت در هفته های اخیر بر شدت تهدیدهای جنگی خود علیه اسرائیل، امیرنشین های عرب و ایالات متحده افزوده اند و برخی کارشناسان ارزیابی می کنند که رژیم قصد دارد با به وجود آوردن یک بحران جنگی کم سابقه، افکار مردم را از وخامت وضع اقتصادی که رژیم را در آستانه ورشکستگی مطلق قرار داده است منحرف سازند.
این اظهارات جنگی از جانب حکومت ایران، همزمان با هشدارهای دولت اسرائیل است که اعلام داشته با قاطعیت از امنیت کشور دفاع خواهد کرد و تعرض را بی جواب نخواهد گذاشت.
در رابطه با این هشدارها، از قول وزیر اطلاعات اسرائیل، ییسرائل کاتس گزارش شد که گفته است اگر رژیم ایران به برنامه های اتمی بازگردد، ممکن است که اسرائیل در صدد انهدام تاسیسات آن برآید.
همچنین خبر رسید که سرویس امنیت خارجی اسرائیل (مُوساد) خواستار افزایش بودجه خود به مبلغی فراتر از یک میلیارد دلار می باشد. استدلال عمده یُوسی کُهِن رئیس موساد آن است که خطرات از جانب رژیم ایران و سازمان های ترور وابسته به آن افزایش یافته و اسرائیل وظیفه دارد یک زیرساخت بسیار نیرومند اطلاعاتی و دفاعی به وجود آورد.
منابع خبری گفتند که اگر وزارت دارائی اسرائیل افزایش بودجه مُوساد را تصویب کند، سرویس امنیت خارجی اسرائیل از نظر قدرت عملیاتی خود در خارج از کشور و مقابله با رژیم های خصم، وارد یک انقلاب بزرگ خواهد شد. همچنین گفته شد که افزایش بودجه، به موساد امکان می دهد بر میزان حقوق و مزایای کارمندان و ماموران خود بیافزاید. این افراد ماموریت های خطرناکی را در سراسر جهان به عهده می گیرند.
آگاهان می گویند که رژیم ایران، از نظر امور اطلاعاتی اسرائیل در درجه نخست قرار دارد و موساد با تشکیلات گسترده تر به مصاف آن حکومت خواهد رفت.
به گفته کارشناسان، حکومت کنونی، نه فقط در داخل کشور به ساخت موشک و برنامه های اتمی ادامه می دهد و امنیت اسرائیل را به طور مستقیم به خطر می اندازد، بلکه در چندین کشور پیرامونی اسرائیل نیز فعالیت های خصمانه دارد که یک نمونه آن، استقرار موشک های بالستیک در خاک عراق است که از آن جا بتواند اسرائیل را هدف قرار دهد و در صورت اصابت، ادعا کند که با این امر ارتباطی نداشته است.
رژیم ایران هم اکنون این ترفند را از طریق حوثی های یمن، علیه دولت عربستان سعودی به کار می برد.
کارشناس رادیو پیام اسرائیل می گوید که اسرائیل از روزی که استقلال خود را دوباره به دست آورد، توان اطلاعاتی خود را متوجه کشورهای عرب ساخته بود و ایران یک کشور دوست محسوب می شد و اسرائیل در آن جا فعالیت اطلاعاتی نداشت. ولی از هنگامی که تلاش رژیم ایران برای ساخت بمب هسته ای آشکار شد، اسرائیل به ناگهان دریافت که هیچگونه زیرساخت اطلاعاتی برای رویارویی با آن در اختیار ندارد.
این کمبود در دهه اخیر کاملا جبران شده و اسرائیل اکنون دارای یکی از قوی ترین تشکیلات اطلاعاتی علیه رژیم اسلامی ایران است. آگاهان می گویند که اسرائیل یافته های اطلاعاتی خود درباره حکومت ایران را، در اختیار کشورهای دوست، به ویژه ایالات متحده نیز قرار می دهد.
آیا پیشگویى آرمیلوس در مورد وقوع جنگ اتمى بین ایران و آمریکا در قرن ۲۱ با موشک هاى رادارگریز اتمى قاره پیما اتفاق مى افتد ؟
اگر پیش بینى آرمیلوس در مورد وقوع جنگ اتمى بین ایران و آمریکا با موشک هاى قاره پیما در قرن ۲۱ اتفاق بیافتد پیروز جنگ کدام کشور خواهد بود ؟
آیا سال ۱۴۳۰ سال پایان کامل دین اسلام در ایران است ؟
سال ۱۴۳۰ همان سالى است که در ایران نه مسجد مى بینید و نه زیارت و نه آیت الله کشورى به شدت آخر الزمانى و به شدت ضد مذهبى .