جولان کرونا در ایران؛ پیشنهاد ۳ روز تعطیلی اضافه برای تهران و کرج و بازگرداندن مسافران از جاده‌ها

در پی شیوع افسار گسیخته کرونا در ایران، به ویژه سویه جدید آن، دلتا، که از قدرت سرایت و بیماری‌زایی بسیار بالایی برخوردار است، وزیر کشور حکومت ایران، پیشنهاد داد علاوه بر ۳ روز تعطیلی آخر هفته، سه روز دیگر هم در تهران و کرج تعطیل شود.

عبدالرضا رحمانی فضلی، امروز یکشنبه، در پایان جلسه قرارگاه ستاد مقابله با کرونا در جمع خبرنگاران گفت: «با توجه به تعطیلی سه روز آخر هفته، ما به ستاد ملی کرونا پیشنهاد داده ایم که بتوانیم دو یا سه روز دیگر را از ستاد مجوز بگیریم و یک تعطیلی در تهران و کرج داشته باشیم.»

به گزارش ایسنا، رحمانی فضلی در پایان جلسه قرارگاه ستاد ملی مقابله با کرونا، در جمع خبرنگاران با اشاره به ابراز نگرانی وزارت بهداشت درباره روند بیماری و در خصوص چگونگی مدیریت آن، گفت که “میانگین رعایت پروتکلهای بهداشتی در ایران، از حدود ۷۷ درصد به حدود ۵۰ درصد کاهش پیدا کرده که این موضوع نگران کننده است و در جلسه امروز تصمیماتی در خصوص تقویت رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور اتخاذ شد.”

فضلی در بخش دیگری از صحبتهای خود به اشاره به موضوع تعطیلی‌های پایان هفته جاری در ایران گفت: «پیشنهادی به ستاد ملی مقابله با کرونا ارائه شده که با تعطیلی دو یا سه روزه موافقت کنند که به تعطیلات این هفته در تهران و کرج اضافه شود تا در صورت تحقق، شاید بتواند کمکی به روند کنترل بیماری کند.»

او افزود: «سفر در شهرهای قرمز ایران ممنوع است و علاوه بر صدور جریمه، هر جا که با سفر شهروندان روبرو شویم، ضمن پوزش‌خواهی از خانواده‌ها، نیروی انتظامی آنها را از مسیرشان باز خواهد گرداند.»

او به مردم هشدار داد که مسافرت نکنند، زیرا “بی تردید لازم است در این مقطع نظارت‌های سختگیرانه تری اعمال شود.”