حراست دانشگاه تهران همکاری با نهادهای سرکوبگر رژیم علیه دانشجویان را تایید کرد

اسماعیل سلیمانی،‌ رییس حراست دانشگاه تهران

مدیریت دانشگاه تهران تایید می کند که برای سرکوب دانشجویان و جلوگیری از انتقاد آنان نسبت به عملکرد رژیم، با نیروهای سرکوبگر حکومتی همکاری می کند.

نهاد حراست دانشگاه تهران، امروز خبرداد که دانشجویان معترض علیه عملکرد حکومت را شناسایی و به پلیس نیروهای امنیتی تحویل می دهد.

با آن که خمینی بارها ادعا کرده بود که دانشجویان چراغ امید حکومت هستند، و راه پیمایی “حوزه و دانشگاه” را به راه انداخته بود، سرکوب دانشجویان از همان ماه های اولیه به قدرت رسیدن رژیم آغاز گردید، ولی در سال های اخیر شدت بیشتری یافته است.

رییس حراست دانشگاه تهران گفته که بهاره هدایت، امیرمحمد شریفی و معین زارعیان از دانشجویان فعال سیاسی  را به پلیس امنیت تحویل دادیم گناه این دانشجویان آن است که در اعتراض های آبانماه گذشته شرکت داشته اند.

اسماعیل سلیمانی،‌ رییس حراست دانشگاه تهران، در این باره افزود: احضار بهاره هدایت فعال سیاسی و دانشجویی به حراست با درخواست پلیس امنیت و با هدف “انجام مصاحبه و ارائه ابلاغ قضایی به او” صورت گرفت.

شورای صنفی دانشجویان کشور روز دوشنبه ۲۱ بهمن‌ماهدر این باره  اعلام کرده بود که این دانشجوی کارشناسی ارشد علوم سیاسی پس از احضار به حراست “ناپدید” شده است.

سلیمانی تایید کرده که  که علاوه بر بهاره هدایت دو دانشجوی دیگر دانشگاه تهران به نام امیرمحمد شریفی و معین زارعیان از مقابل خوابگاه دانشجویی بازداشت شده‌اند و برایشان در دادسرای اوین پرونده گشوده شده است.

سلیمانی دلیل بازداشت این سه دانشجو را شرکت در تجمع‌های آبان‌ماه در دانشگاه و آن‌چه که «طرح شعارهای تند و ساختارشکنانه» خواند عنوان کرد.

رییس حراست دانشگاه تهران در ادامه گفت:   شریفی ابلاغ قضایی داشته است و حکم دستگیری او صادر شده بود. این مقام دانشگاه تهران از محل بازداشت و جزییات بازداشت این دو دانشجو ابراز بی‌اطلاعی کرد.

بهاره هدایت در دهه هشتاد و زمانی که عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت بود بارها بازداشت و احضار شده بود.وی پس از انتخابات بحث‌برانگیز ریاست‌جمهوری سال ۱۳۸۸ بار دیگر دستگیر شد و با حکم دادگاه انقلاب تهران به مدت شش سال و نیم زندانی بود.

این فعال سیاسی سه سال پیش و پس از تجمیع برخی حکم‌های صادره از سوی دادگاه انقلاب در روز یک‌شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۵ آزاد شد.

یک دیدگاه

  1. وقتی عده ای از وابستگان سران حکومت که لیاقت گوسفند چرانی هم نداره و با پول مردم و کشور دانشجو نما میشوند و زیراب دانشجوبان واقعی هم میزنند و هر حرکتی از دانشجو واقعی رو به نهاد های امنیتی گزارش می دهند و در کوتاه ترین زمان به زندان و حبس برده میشوند و صدایش به جایی نمی رسد .در ضمن حکومت واسه ادامه حیات نحس خودش دست به هر عملی میزند همچنان که تا الان برای ادامه حکومت قتل جنایت و…. انجام داده اند و گوشه گوشه کشور رو جولانگاه روسیه کرده و نکته جالب توجه این است که در حساس ترین موقع حضرت ایت الله پوتین پشت حکومت رو خالی کرده

Comments are closed.