حسن روحانی در دیدار با خبرنگاران داخلی و خارجی، تصویر خوش بینانه ای از حکومت ارائه داد

حسن روحانی با حضور در یک همایش رسانه ای و در پاسخ به پرسش های خبرنگارانی که اجازه یافته بودند در آن شرکت کنند، با ارائه تصاویر خوش بینانه ای درباره أوضاع کشور و نتیجه کار دولت خود، ادعا کرد که أوضاع اقتصادی در ایران رو به بهبود می رود و دولت او دستاوردهای زیادی داشته و آینده درخشانی در انتظار رژیم و مردم است. او همچنین از اختلاف نظر بین خود با علی خامنه ای در مورد نرخ ارزهای خارجی پرده برداشت.

رییس جمهوری حکومت ایران ، که در نشست خبری با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی درباره موضوعات مختلفی از جمله مسائل اقتصادی، قیمت حامل‌های انرژی، تحولات اخیر منطقه و حمله ترکیه به شمال سوریه، روابط ایران و آمریکا و بحث تحریم‌های آمریکا علیه ایران سخن می گفت، از جمله اظهار داشت : «همه آمارها به ما می‌گوید که در مسیر آرامش اقتصادی در حرکت هستیم و از لحاظ سیاسی و اقتصادی شکست نخورده‌ایم».

حسن روحانی، دیروز (دوشنبه)، در این نشست خبری افزود: «تورم نقطه به نقطه ما از ۵۲ درصد به ۳۴ درصد رسیده است… در تورم ۱۲ ماهه حرکت کمی کندتر است، اما با یک تاخیری از تورم نقطه به نقطه تبعیت می‌کند.»

روحانی گفت :  «پیش‌بینی ما این است در شش‌ ماه اول سال رشد اقتصادی ما مثبت خواهد بود»، ادامه داد: «در تابستان امسال نسبت به سال گذشته بیکاری به ده و نیم درصد کاهش پیدا کرده است.»

حسن ‌روحانی در ادامه این نشست در  پاسخ به انتقاد روزنامه کیهان که پرسیده بود چه‌کسی مسوول  ۱۸میلیارددلار‌‌ی است که در اثر سیاست ارز ۴۲۰۰تومانی از ذخیره ارزی به‌هدر رفته است گفت : زمانی که بازار‌ آشفته بود، یک جلسه‌ای‌برگزار کردیم و اقتصادی‌ها گفتند دلار یک نرخ خاص باشد؛ من مخالف بودم ، ولی روزنامه کیهان و رهبرانقلاب موافق بودند.

روحانی در حالی این سخنان را مطرح می کند که بانک جهانی در خردادماه گذشته، جایگاه و وضعیت بدتری برای اقتصاد و رشد تولید ناخالص داخلی ایران پیش‌بینی کرده  بود و اعلام کرد : رشد اقتصادی ایران منفی ۵/۴ درصد خواهد بود که این ارزیابی از آنچه که بانک جهانی چند ماه پیش برآورده کرده بود، بدتر است.

اما رییس جمهوری ایران  کاملا بر خلاف این داده ها گفت: «شرایط اقتصادی مناسب‌تری نسبت به گذشته در صادرات و واردات داریم… نرخ ارز از پارسال به امسال به سمت تعادل حرکت کرده و روند کاهشی داشته و طبق آمار بانک مرکزی حدود ۴۰ درصد ارزش پول ملی افزایش پیدا کرده است.»

روحانی  که بارها از وضعیت اقتصادی کشور شکایت کرده و برای نجات  فقر و فلاکت مردم ایران گفته بود ، حاضرم برای نجات انان دست به هر اقدامی بزنم ، این بار می گوید : «از لحاظ سیاسی و اقتصادی شکست نخورده‌ایم و تلاش‌مان این است که دولت شرایط را برای زندگی مردم برگرداند به قبل از این ۱۸ ماه.»

او به اعتراضات  کارگری در ارتباط با ندادن حقوق چند ساله و چند ماهه از دست رفته شان و همچنین اعتراضات فرهنگیان بازنشسته و مالباختگان بانک های خصوصی و رکود شدید بازاریان و کاسبان در بازار و همچنین اعتراضات دانشجویان در بی عدالتی ها در دانشگاه ،و سایر اعتراضات مردمی  گفت : “کلید” این اعتراضات “در داخل و بعد در خارج زده شد”.

روحانی افزود :  ما سال گذشته هم گفته بودیم که سال سختی پیش رو داریم و حتی گفته می‌شد در سال ۹۸ شرایط سخت‌تر خواهد شد، اما دولت و ملت توانستند با همکاری یکدیگر این طوفان را پشت سر بگذارند.

روحانی در حالی این ادعا را می کند که عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور ایران گفته بود  که اعتراض‌ها و تجمع‌ها با نظارت نیروهای اطلاعاتی و سپاه نسبت به سال قبل کاهش داشته ولی ” فشارها و نارضایتی‌ها در برخی حوزه‌ها افزایش پیدا کرده است.

روحانی یک بار دیگر ادعا کرد :  «برنامه‌ریزی ما این است که در سال ۹۹ بودجه به نفت تکیه نداشته باشد».

این در حالیست که عمده درآمد دولت ایران تنها از فروش نفت است و تحریم‌های شدید آمریکا علیه صادرات نفت ایران، درآمدهای این کشور را شدیدا کاهش داده  و کشور را دچار تورم ،فقر بیکاری و مشکلات شدید اقتصادی کرده است.

رییس جمهوری ایران بار دیگر گفت :  «هر وقت آمریکا تحریم‌ها را لغو کرد حاضر به مذاکره‌ایم».

یک دیدگاه

  1. حالا اصلا ملیت کرد که اینقدر محمد(ص) را دوست داشته بره در شامات بیشتر مستقر بشه شام به محمد(ص) بخشیده شده .دعوای بین کسرای فارس و عرب بوده فارس و عرب برن مشکل خودشان را حل کنند این تضاد عمیق بین فارسها و عربها از اول بوده ولی کرد سرزمین میخاد یک سرزمین با معنی مثال شام نه یک سرزمین من در آوردی بعد کردها دارند به نتایجی اسلامی هم در دین محمد(ص) میرسند که درسته و ممکنه شام تسلیم این ملیت بشه

Comments are closed.