حسن روحانی ناچار شد به دنبال ادامه اعتراض های کارگری، دستور دهد به پرونده “هپکو” رسیدگی فوری شود

شرکت هپکو ۴۷ سال پیش پیش از روی کار امدن حکومت اسلامی در ایران  فعالیت خود را آغاز کرد

با بالا گرفتن اعتراضات کارگران شرکت هپکوی اراک و رسانه‌ای شدن سرکوب خشونت‌آمیز آن توسط یگان ویژه سپاه پاسداران  ، “«حسن روحانی” در نامه‌ای به درخواست استاندار استان مرکزی برای فسخ قرارداد سازمان خصوصی‌سازی با مالک عمده سهام هپکو در اراک، دستور رسیدگی فوری داد.

علی آقازاده، استاندار مرکزی، گفت : رییس جمهوری دستور داده که هر چه سریعتر  برای حل بحران به وجود آمده درباره شرکت هپکو در اراک اقدام شود.

محمود واعظی رییس دفتر روحانی گفت  : رییس جمهوری در نامه ای به استاندار اراک  خواستار فسخ قرارداد با شرکت هیدرواطلس توسط سازمان خصوصی‌سازی به منظور رفع مشکلات شرکت هپکو شده است.

واعظی افزود : این نامه خطاب به سه وزیر امور اقتصادی و دارایی، صنعت، معدن و تجارت، و کار نوشته است.

کارگران هپکو  در اعتراض به مطالبات از دست رفته شان و نبود امنیت کاری و اجتماعی دست به اعتصاب زده بودند که دراین تجمع  نیروهای یگان ویژه با این کارگران درگیر شدند و ضمن ضرب و شتم شدید، شماری از کارگران را بازداشت کردند.

شرکت هپکو ۴۷ سال پیش پیش از روی کار امدن حکومت اسلامی در ایران  فعالیت خود را آغاز کرد و در حال حاضر ۲۲ نوع ماشین آلات راهسازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید می‌کند که هشت نوع محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی از جمله ژاپن، آلمان، سوئد و هلند است.

حدود یک هزار کارگر در کارخانه هپکو مشغول کارند و از سال ۸۶ که این کارخانه به بخش خصوصی واگذار شده، اعتراضات کارگران آن نسبت به وضعیت بلاتکلیف خود و حقوق‌های معوقه همچنان ادامه دارد.

استاندار اراک گفت :  ارزش کل شرکت و کارخانه هپکو ۴۰۰ میلیارد تومان است که بیش از  ۸۰۰ میلیارد تومان بدهی دارد.