حسین شریعتمداری از افشاگری فلاحت پیشه ابراز خشم کرد، ولی نگفت که رژیم ایران چه مبلغ در سوریه هزینه کرده است

افشاگری حشمت الله فلاحت پیشه که گفته بود هزینه های حکومت ایران در سوریه بین ۲۰ تا ۳۰ میلیارد دلار می رسد و سوریه باید این پول را به خزانه ملت ایران بازگرداند، با ابراز خشم شدید حسین شریعتمداری روبرو شد. مدیر مسئول روزنامه کیهان تهران در واکنش نوشت: « آقای فلاحت‌پیشه اگرچه عضو کمیسیون امنیت ملی بوده است ولی اینگونه اظهار‌نظرهای غیرکارشناسی و عوامانه از ایشان دور از انتظار نبوده و نیست».

فلاحت پیشه که عضو کمیسیون امنیت و سیاست خارجی مجلس بوده و اطلاعات دقیقی در دست دارد، در مصاحبه ای فاش ساخته بود که رژیم ایران از هنگام به روی کار آمدن ده ها میلیارد دلار کمک مالی به سوریه کرده و یا در آن کشور هزینه داشته است و دولت سوریه این پولی را که متعلق به ملت ایران است با به خزانه ملی بازگرداند.

کارشناسان امور ایران می گویند که مبلغ واقعی هزینه های ایران در سوریه در طول جهار دهه اخیر، یعنی از هنگام آغاز جنگ هشت ساله ایران و عراق، ممکن است بیش از دو برابر این مبلغ باشد. این کمک ها از جمله شامل ارسال نفت رایگان و دادن کمک های نقدی و همچنین هزینه کردن بودجه های مورد نیاز سپاه قدس و گروه های نیابتی رژیم ایران در سوریه می باشد که فلاحت پیشه، آن را “پول ملت ایران” خوانده و خواستار بازگرداندن آن به صندوق ملی شده بود.

پاسدار شریعتمداری سردبیر کیهان و نماینده خامنه ای در آن روزنامه، نوشت: «باید پرسید؟  این مبلغ کلان از کجا تهیه شده و به سوریه داده شده است؟! ظاهراً جناب  فلاحت‌پیشه فرق میان خزانه دولت و دخل بقالی سر کوچه خودشان را نمی‌داند! و تصور می‌کند به همان آسانی که بقال سر کوچه دست توی دخل می‌کند و فلان مبلغ را به شاگردش می‌دهد تا مثلاً برای ناهار دوتا دیزی آبگوشت بخرد، می‌توان از خزانه دولت هم برداشت کرد! و متاسفانه ایشان عنوان نمایندگی مجلس را هم یدک می‌کشیده است!»

حسین شریعتمداری با امتناع از ذکر رقمی که به تصور او، رژیم ایران در چهل سال گذشته در سوریه به شیوه های مختلف هزینه کرده است، نوشت: « خوشبینانه‌ترین احتمال درباره اظهارات سخیف آقای فلاحت‌پیشه، کم‌دانی و عوامی ایشان است و احتمالات دیگر اگرچه با برخی از شواهد همراه است ولی ان‌شاءالله که صحت نداشته باشد!»

شماری از سرکردگان رژیم، در سال های اخیر در پاسخ به این اعتراض مردمی، که چرا پول ملت ایران صرف باقی ماندن بشار اسد در کرسی قدرت، و بالنتیجه کشتار مردم سوریه می شود، گفته بودند که سوریه حیات خلوت رژیم محسوب می شود و باید به هر قیمت آن را نگاه داشت.