حماس از غزه خمپاره شلیک کرد و نیروی هوایی اسرائیل دوباره به بمباران هدف های تروریستی پرداخت

در جریان انفجار خمپاره، آسیب جانی و یا زیان مالی وارد نیامد

در واکنش به شلیک خمپاره از داخل غزه به سوی نواحی مسکونی در جنوب اسرائیل، پرنده های نیروی هوایی اسرائیل یکی از مواضع حماس را بمباران کردند. در جریان انفجار خمپاره، آسیب جانی و یا زیان مالی وارد نیامد. ولی اسرائیل اعلام کرده است که هیچ تعرض نظامی را بی پاسخ نخواهد گذاشت.

در هفته های اخیر اوضاع در خط مرزی اسرائیل با غزه همچنان بحرانی باقی مانده است. در گزارش های روزهای اخیر گفته شده که سران حماس در غزه قصد دارند ادامه تظاهرات و اغتشاشات هفتگی در طول خط مرزی غزه با اسرائیل را مورد بازنگری قرار دهند. منابع خبری عربی می گویند که صالح العاروری معاون کمیته مرکزی حماس که در خارج از غزه زندگی می کند و اخیرا دیداری از تهران داشت، با توقف اغتشاشات موافق است و بر این باور است که فلسطینیان پس از یک سال و نیم اغتشاشات هفتگی که هزینه سنگینی برایشان داشته، باید به آن پایان دهند. ولی یحیی سِنوار سرکرده حماس در غزه که عامل آغاز این اغتشاشات بوده، خواهان ادامه آن است، زیرا بیم دارد که توقف تظاهرات هفتگی به وجه او آسیب می رساند.

به گفته منابع عربی، سنوار در صورتی با قطع تظاهرات هفتگی موافقت خواهد کرد که برای ادامه مبارزه با اسرائیل، جایگزین مناسبی یافت شود. فلسطینیان در طول هجده ماه گذشته، بیش از سیصد نفر قربانی داده اند و می گویند که حدود سی هزار نفر نیز زخمی شده اند. ولی این بهای گزاف، نتوانسته است به تامین منافع و هدف های آنان، در حدی که انتظار می رفت، یاری برساند.

به گفته آشنایان امور در غزه، ممکن است راه حل آن باشد که هر هفته از دامنه تظاهرات به تدریج کاسته شود تا لحظه ای که به کلی متوقف گردد.

در این روزها قرار است نماینده دولت قطر وارد غزه شود و چند میلیون دلار پول نقد را بین نیازمندان در آن سرزمین تقسیم کند.

حماس تا کنون بخش بزرگی از پول های به دست آمده را صرف امور جنگی، برای ادامه رویارویی نظامی با اسرائیل ساخته، و گامی در راه تامین نیازمندی های مردم غزه برنداشته است.

در اسرائیل، این پرسش که “با درد بی درمان غزه چه باید کرد»، به یکی از موضوع های داغ انتخاباتی مبدل شده است. انتخابات پارلمانی اسرائیل چهار هفته دیگر برگزار خواهد شد و هر حزبی ادعا می کند که اگر قدرت را به دست گیرد، خواهد توانست راه حل بهتری را در مورد غزه، به اجرا بگذارد.

2 دیدگاه‌

  1. فرق اسراییل ۳۰ سال پیش با اسراییل فعلی این است که اطراف اسراییل فعلی به انبار مهمات تبدیل شده که هر آن احتمال انفجار دارد یعنی موجودیت اسراییل تهدید می شود و شاید سیاست های نادرست حاکمان اسراییل و غرب عامل آن باشد

  2. شماها هی با مال مردم ایران اتش بازی کنید. قطر هم که با سهم گاز و نفت ما، که ملاها برای باج به انها بخشیده اند، خوب ثروتمند شده که سهم ما را حاتم بخشی میکند. خمینی خوب به ارزویش رسید که ایران را به عنوان غنیمت جنگی به مستضعفان عرب ببخشد.
    ماهم که همش در زیر سرکوب خامنه ای و ایل و تبارش به مرگ تدریجی به جای زندگی کردن عادت کرده ایم

    تا کی تو سری خوردن ارزشش از ازادی بیشتر باید باشد؟

Comments are closed.