
گروه تروریستی حماس در غزه، که به دولت مصر تعهد داده بود که ایجاد اغتشاش و آشوب علیه اسرائیل را متوقف خواهد کرد، در روزهای اخیر به عملیات تعرضی خود بازگشته و در خط مرزی با اسرائیل به عملیات تحریک آمیز ادامه می دهد.
در جریان اغتشاشات گسترده شب گذشته، چهار فلسطینی در صدد برآمدند پس از پاره کردن جدار مرزی وارد خاک اسرائیل شوند. ولی سربازان اسرائیلی توانستند آن ها را عقب برانند.
در گزارش های پیشین، برخی تحلیلگران ارزیابی کرده بودند که حماس از این نظر به تجدید اغتشاشات در خط مرزی اسرائیل بازگشته تا شاید بتواند تظاهرات خیابانی اهالی غزه علیه گرانی و بیکاری را مهار کند. در روزهای گذشته این تظاهرات خیابانی به اکثر شهرها و روستاهای غزه کشانده شده بود و حماس نگران بود که گسترش آن، موجودیت حاکمان کنونی را به خطر می اندازد.
در تظاهرات دو روز پیش (یکشنبه) یک فلسطینی به علت بیکاری طولانی، خود را آتش زد و فیلم آن در شبکه های اجتماعی انتشار یافت، ولی ماموران اطلاعاتی حماس با بازداشت روزنامه نگاران و مصادره تلفن های کسانی که از آن فیلم گرفته بودند، کوشید از انتشار آن جلوگیری کند، ولی موفق نگرد
در این میان، کمیسیون ویژه سازمان ملل که مامور رسیدگی به درگیری ها بین فلسطینیان و ارتش اسرائیل در خطر مرزی با غزه شده بود، در گزارشی که به مجمع عمومی ارائه داده، این احتمال را مطرح ساخته که اسرائیل در تلاش برای دفع تعرضات فلسطینی، مرتکب نوعی جنایت جنگی شده که سازمان ملل باید آن را مورد رسیدگی قرار دهد.
اسرائیل در همان روزی که شورای حقوق بشر سازمان ملل این کمیسیون را برپا ساخت، اعلام داشته که با آن همکاری نخواهد کرد. زیرا در ماموریت نامه کمیسیون قید نشده بود که همه موارد تعرض گروه های ترور فلسطینی در غزه علیه اسرائیل نیز مورد بررسی قرار گیرد و ماموریت رسمی اعضای کمیسیون، تنها رسیدگی به مواردی بود که “تعرض علیه جان شهروندان فلسطینی” توصیف گردیده بود.
در این گزارش ادعا شده که ارتش اسرائیل در جریان تیراندازی به تظاهرکنندگان فلسطینی در خط مرزی با غزه، شش هزار نفر را زخمی ساخته است. بدیهی است که اعضای کمیسیون این رقم را از حماس گرفته اند و هیچ اطمینانی وجود ندارد که درست باشد. شمار کشته شدگان فلسطینی نیز چند صد نفر در این گزارش قید شده است.
در گزارش کمیسیون ادعا شده که ارتش اسرائیل حق نداشته است به سوی افراد غیرنظامی با گلوله واقعی تیراندازی کند. این ادعا در حالی مطرح می شود که بسیاری از تظاهرکنندگان، چریک های حماس و دیگر سازمان های ترور بودند که با لباس غیرنظامی، در خط مرزی به آشوب دست زده و نارنجک و بطری آتش زا پرتاب می کردند و می کوشیدند جدار مرزی را پاره کرده و وارد خاک اسرائیل شوند.
این تظاهرات زیر نام “راهپیمایی بازگشت” برگزار می شود که هدف اعلام شده آن، تجاوز به داخل اسرائیل و راهپیمایی به سوی اورشلیم بوده است.
در این گزارش کوچکترین اعتراضی به حماس نشده که چرا کودکان، زنان و نوجوانان را به خط مرزی می آورد تا امنیت اسرائیل را به خطر اندازند.
همچنین در گزارش، به این واقعیت اشاره نشده که حماس و دیگر سازمان های ترور، علاوه بر به راه انداختن اغتشاشات در خط مرزی، شهرهای اسرائیل را هدف موشک و راکت قرار می دهند تا شهروندان را به قتل برسانند و همچنین به هواکردن بادکنک های انفجاری همچنان ادامه می دهند و عملیات تروریستی برای کشتن شهروندان اسرائیلی را تشویق می کنند.
یادآوری می شود که شورای حقوق بشر سازمان ملل، همیشه یک نهاد ضد اسرائیلی و حتی ضد یهودی می باشد که تاکنون حدود نیمی از کل قطعنامه های خود را علیه اسرائیل صادر کرده و هرگز جنایات فلسطینی ها علیه اسرائیل را نکوهش نکرده است.
اسرایئل به کشتار فلسطینیان پایان بده ، تا دشمنی با تو کم شود.