حماس که برای رویارویی با اسرائیل، کودکان را به میدان فرستاده بود، اکنون دست به دامان زنان فلسطینی شده است

در خط مرزی بین اسرائیل و نوار غزه، گروه حماس و دیگر سازمان های تروریستی دوباره هزاران نفر را به آن نقطه آوردند و به تظاهرات خشونت بار علیه اسرائیل ادامه دادند. حماس اعلام کرد که در این آشوب نوزده نفر زخمی داشته است. یک سرباز اسرائیلی نیز در اثر انفجار یک بسته مواد دینامیت که به سوی او پرتاب شده بود، از ناحیه سر به طور سطحی زخمی شد.

حماس و جهاد اسلامی که هر دو از حکومت اسلامی ایران مبالغ کلانی دریافت کرده اند، نزدیک به یک سال است که هر هفته روزهای آدینه اغتشاشاتی در خط مرزی به راه می انداختند. ولی اکنون چند هفته است که این اقدامات اعتراضی چندین شب در طول هفته تکرار می شود.

حماس ادعا می کند که این اقدامات، تا هنگامی که اسرائیل محاصره دریایی و زمینی غزه را به طور کامل بر ندارد، تظاهرات ادامه خواهد یافت.

آگاهان نظامی گفتند که حماس، برای ادامه این تظاهرات متوالی، که با آتش زدن لاستیک و پرتاب بطری های آتش زا به سوی خاک اسرائیل و عملیات دیگر همراه است، شمار زیادی از زنان غزه را نیز بسیج کرده است. در گزارش پیشین گفته شده بود که حماس می کوشد کودکان را در خط مقدم قرار دهد، تا اگر کشته شوند، از آن برای تبلیغات علیه اسرائیل بهره برداری کند.

ارتش اسرائیل، در عین حال که قاطعانه به دفاع از امنیت مرزی ادامه می دهد، می کوشد تا آن جا که ممکن است، به جان تظاهرکنندگان آسیبی وارد نشود. در ماه های اخیر، شمار تلفات فلسطینی در جریان این آشوب ها، به مقدار چشمگیری کاهش یافته است.