دولت سوریه اعلام کرد که نیروی هوایی اسرائیل یک بار دیگر نقاطی از خاک آن کشور را هدف حملات موشکی قرار داده است.
ارتش سوریه اعلام کرد که این حمله در ساعت دو بامداد امروز (چهارشنبه) رخ داد. طبق معمول، ارتش سوریه ادعا کرد که توانسته است اکثر موشک ها را در هوا شکار کند، ولی در ضمن تایید کرد که دست کم یک تن کشته و چند نفر دیگر زخمی شده اند.
اسرائیل نسبت به این گزارش واکنشی نشان نداده است. ولی گفته می شود که در کمتر از سه سال اخیر، مواضعی در خاک سوریه هدف حملات هوایی و موشکی اسرائیل قرار گرفته که محل استقرار افراد مسلح وابسته به سپاه قدس ایران بوده است.
خبرگزاری سوریه در گزارش خود ادعا کرد که محل بمباران شده یک کارخانه تولید پلاستیک بوده است. ولی معمولا، اسرائیل کارگاه هایی را هدف حمله قرار می دهد که رژیم ایران می کوشد در آن جا موشک های ساخت خود را به نقطه زن مبدل سازد و سپس شماری از آن ها را به لبنان منتقل کند و در اختیار حزب الله قرار دهد.
محلی که این بار هدف موشک قرار گرفت، در نزدیکی بندر لاذقیه قرار دارد که پایگاه دریایی ارتش روسیه نیز در آن جا واقع شده است.
دو هفته پیش بود که یک کشتی یا نفتکش در همان نزدیکی هدف حمله پهپادی قرار گرفت که به اسرائیل نسبت داده شد.
منابع امنیتی اسرائیل می گویند: پس از آن که ارسال تجهیزات نظامی و جنگ افزار از ایران برای سوریه از طریق هوایی و زمینی دشوار شده و اسرائیل مرتبا آن ها را هدف حمله قرار داده است، اکنون از طریق نفتکش ها و کشتی های ظاهرا بازرگانی می کوشند این کار را انجام دهند.