«رژیم ایران، یکی از سرکوبگرترین رژیم ها علیه رسانه های آزاد در میان کشورهای دنیاست»

جمهوری اسلامی ایران دررده‌بندی جهانی آزادی مطبوعات در سالجاری از میان ١٨٠ کشور جهان در رده ۱۷۰ قرار دارد.

تداوم قطع سراسری اینترنت در حالی است که گزارش شده برخی از روزنامه‌نگاران و دفاتر رسانه‌های داخلی ایران همچنان به شبکه اینترنت دسترسی دارند. برخی گزارش‌های تاییدنشده از دسترسی حدود ۱۲ هزار نفر از خبرنگاران داخلی به اینترنت خبر داده‌اند.

با وجود قطعی اینترنت، گزارش‌ها و تصاویری از ادامه تجمع‌های مردمی در ششمین روز منتشر می‌شود.

دیوید کی، گزارشگر امور آزادی بیان و عقیده، به سی‌ان‌ان گفت که قطع اینترنت کار سازماندهی و ارتباط را از کار می‌اندازد و یکی از ابزارهای سرکوب است. و می‌تواند نشانه‌ این باشد که رژیم ایران فقط به دنبال قطع ارتباط مردم نیست، بلکه حتی نمی‌خواهد کسی از درون ایران بتواند به خارج از ایران بگوید که چه چیزی در جریان است.

الپ توکر، مدیر موسسه “نت‌بلاکز” هم اعلام کرد آن چیزی که به عنوان ارتباط اینترنتی می‌شناسیم در ایران فعلا وجود ندارد. و تنها  چهار درصد از کاربران کنونی در ایران که از وابستگان به حکومت هستند اینترنت دارند .

داگ مادوری، رئیس بخش تحلیل اینترنت اوراکل، هم گفته پیشتر ایران یا دسترسی را محدود می‌کرد یا توئیتر یا فیسبوک را از کار می‌انداخت؛ ولی این ‌بار تمامی دسترسی‌ها از کار افتاده‌اند.

هنوز مردم ایران اجساد قربانیان خود را تحویل نگرفته اند ،هنوز شمار زیادی از خانواده ها از وضعیت بازداشت عزیزانشان بی خبرند هنوز فشار و تهدید و سرکوب در کشور ادامه دارد و حکومت ایران در شرایط بسیار بحرانی قرار دارد و ازخیزش های بعدی و ادامه  اعتراضات مردمی می هراسد

عفو بین الملل اعلام کرد اطلاعاتی که جمع آوری کرده است نشان می‌دهد در اعتراضات اخیر ایران دست‌کم ۱۰۶ نفر توسط ماموران جمهوری اسلامی ایران کشته شده‌اند.