حکومت ایران در یک تلاش دیگر برای حل مشکل کمبود کالا، “پلیس امنیت اقصتادی” برپا ساخته است

بدنبال بحران اقتصادی شدید و کمبود کالا درایران و همچنین انچه که حکومت انرا قاچاق کالا می نامد، حسن روحانی رییس جمهوری حکومت ایران دستورداده که پلیس امنیت اقتصادی در مبادی ورودی و خروجی گمرک، سازمان بنادر و دریانوردی و راهداری مستقر شود.
علی مویدی، رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، خبرداد که از این پس به دستور رییس جمهوری پلیس امنیت اقتصادی با هماهنگی بین نیروی انتظامی، گمرک، سازمان بنادر و دریانوردی، راهداری و وزارت کشور پس از این برای از بین بردن ظن قاچاق و کنترل کمتر کالاهای در حال ترانزیت و یا انتقال در جاده‌ها پلیس امنیت اقتصادی در مبادی ورودی وخروجی کالا مستقر خواهد شد.
پلیس امنیت اقتصادی حکومت ایران شش ماه پیش بدستور حسن روحانی وباهدف برخورد با جرائم اقتصادی تشکیل شد.
حسن روحانی، پیشتر گفته بود که نهادهای بازرسی و قضایی در کار مدیران و مسئولان دولت و تصمیم‌گیری‌های آن‌ها دخالت نکنندو هم چنین تاکید کرده بود که با بگیر و ببند فساد برطرف نمی‌شود.
او گفت که همکاری ایجاد شده میان نیروی انتظامی و دیگر نهادهای دولتی نشان می‌دهد که دستگاه‌های نظارتی در کنار دیگر دستگاه‌های اقتصادی و تجاری کشور به جای ترجیح منافع دستگاه خود، به منافع ملی فکر می‌کنند.
جمال ارونقی معاون امور گمرکی گمرک ایران پیشتر گفته بود به علت نفوذ باندی خاص در گمرک کشور ما قادر به تخلیه کامل کالاها نیستیم .و حتی در یک مقطع ۱۰۲ هزار کانتینر به عنوان رسوب کالا اعلام شد که پس از انتشار این خبر و شکوائیه دستکم ۲۵ فعال اقتصادی با وزیر اقتصاد شخص رییس جمهوری برای آزاد کردن کالاها دخالت کردند .
محمدرضا مقیمی، رییس پلیس امنیت اقتصادی نیروی انتظامی، گفت: با اجرای این طرح امید داریم که در آینده فعالیت‌های بیشتری بین دستگاه‌ها به وجود بیایید چرا که تاکنون قاچاقچیان از شکاف بین دستگاه‌ها برای دستیابی به اهدافشان استفاده می‌کردند.
شهرام آدم‌نژاد، معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی، گفت: «ما در ایران ثبت اطلاعات را در زمینه‌های مختلف به خوبی انجام می‌دهیم، اما با مرتبط شدن این اطلاعات با یکدیگر، می‌توانیم متوجه شویم که باید به کجا شک کنیم و به کجا مشکوک نباشیم»