حکومت به جای تامین سلامت و اقتصاد کشور، در فکر افزایش موشک های بالستیک سپاه پاسداران است 

خبرگزاری تسنیم وابسته به سپاه ، از تحویل تسلیحات و تجهیزات موشکی جدید سپاه پاسداران خبرداد و نوشت : در آخرین روزهای سال ۱۳۹۹ جدیدترن سامانه رها و تجهیزات نظامی تحویل نیروی دریایی سپاه شد و همزمان از جدیدترن شهر موشکی سپاه نیز با موفقیت رونمایی شد.

این در حالی که مردم ایران در شرایط بد اقتصادی  و بیماری کرونا و انواع مشکلات محیطی و اجتماعی قرار دارند.

تسنیم در ادامه نوشته است که این اقدام در سالی که شیوع کرونا  تقریباً تمام فعالیت‌های نوع بشر را تحت تاثیر خود قرار داده بود، یک روند جهشی در حوزه تولید سامانه‌ها و تجهیز نیروهای مسلح را به نمایش گذاشت؛ حوزه‌ای که نیروی دریایی سپاه در آن نقش پررنگی داشته است.

در ادامه این گزارش آمده است که پهپادهای سپاه نیز تحویل داده شده است که علاوه بر تنوع آنها که شامل نمونه های کوچک تا بزرگ با ماموریت های شناسایی، رزمی و انتحاری است و نکته جالب و جدید آن این است که این پهپاد ها قادرند که بر روی  شناور تندرو به پرواز درآیند.

تسنیم نوشته است :  طی ۲۰ سال گذشته موشک‌های کروز بومی ایرانی در سه رده اصلی به خدمت نیروی دریایی سپاه و ارتش در آمده‌اند. این سه رده شامل جرم کمتر از ۱۲۰ کیلوگرم و برد کمتر از ۲۵ کیلومتر، جرم کمتر از ۴۰۰ کیلوگرم و برد کمتر از ۴۰ کیلومتر و جرم کمتر از ۸۰۰ کیلوگرم و برد بیش از ۱۲۰ کیلومتر بوده است.

این سایت وابسته به سپاه در ادامه نوشته است : رادار جستجوی ساحلی یا CSR-X270 با برد ۲۰۰ کیلومتر که راداری دو بعدی در باند ایکس با دقت بالا است از دیگر سامانه‌های راداری مشاهده شده در میان تجهیزات افزوده شده به نیروی دریایی سپاه در مراسم اخیر است.

پیشتر نیز حسین سلامی فرمانده سپاه  از مهندسی معکوس و بهینه سازی پهپاد ” آر کیو ۱۷۰ آمریکایی” و پهپادهای بومی رادار گریز با بُرد و سقف پروازی بلند و حامل سلاح را جز تواناییهای سپاه بر شمرده بود .

این در حالی که حکومت ایران،  پهپاد هایی از این دست مانند ” شاهد ۱۲۹” تولید کرده است که احتمالاً خط اثر یا مقطع راداری باریکی دارد ولی دستاورد رادار گریزی در رژیم ایران  مشکوک است. به نحوی مشابه تولید پهپاد “آر کیو ۱۷۰” ایرانی که حتی بهتر از مدل آمریکایی آن باشد به اغراق پهلو میزند زیرا یکی از ویژگیهای آن، همانند مدل آمریکایی‌اش ، باید رادار گریزی و پنهان کاری آن باشد.

واقعیت این است که برخلاف ادعای حسین سلامی، حکومت ایران  تاکنون هیچ مهارتی از خود بروز نداده است که دستیابی آن را به تکنولوژی استلت یا رادار گریزی تایید کند.

حسین سلامی پیشتر ناو‌های هواپیمابر آمریکا را به “آهن پاره” تشبیه کرده بود که به خاطر جثه عظیم‌شان میتوانند هدف‌های مطلوبی برای “موشک های بالستیک و نقطه زن و منحصر به فرد” حکومت ایران  باشند.

واقعیت این است که برخلاف ادعای حسین سلامی، رژیم ایران  تاکنون هیچ مهارتی از خود بروز نداده است که دستیابی آن را به تکنولوژی استلت یا رادار گریزی تایید کند.

پیشتر نیز پاسدار علی فدوی، مدعی شده بود  نیروی دریایی آمریکا در صورت رویارویی با سپاه در عرض ۵۰ ثانیه، غرق خواهد شد وی بر این باور بود که ناو‌های هواپیمابر آمریکا به علت داشتن انبار‌های مهمات مانند انبار‌های باروت اند و هر کدام آنها را میتوان با یک موشک نابود کرد.