
حکومت خودگردان فلسطینی، از برگزاری همایش بین المللی ورشو ابراز ناخرسندی شدید و یاس عمیق کردند. واکنش منفی مقامات فلسطینی به علت آن بود که کشورهای عرب، به جای آن که در کنفرانس ورشو از فلسطینی ها دفاع کنند، به حمله به حکومت ایران پرداختند و کوچکترین تلاشی برای پیشبرد آرمان فلسطینی ها به عمل نیاوردند.
صائب عریقات از سران حکومت خودگردان که سرپرست مذاکرات صلح با اسرائیل است، از ابتدا گفته بود که به همایش ورشو و بحث درباره صلح نظر خوشی ندارد.
اکنون سران فلسطینی می بینند که وزیران خارجه کشورهای عربی، نه تنها کوچکترین دفاعی از منافع آن ها در کنفرانس به عمل نیاوردند، بلکه به اسرائیل نزدیک تر شدند.
دیدار وزیر خارجه سلطان نشین عمان با نتانیاهو، نشستن وزیر خارجه یمن در کنار نخست وزیر اسرائیل در جلسه مباحثات، و سخنان وزیر خارجه بحرین درباره آینده روابط با اسرائیل، و همچنین رشته تماس های محرمانه ای که هنوز افشا نشده، نشان از این دارد که رهبران عرب از مساله فلسطینی ها خسته شده اند و آن چه هم اکنون برایشان اولویت دارد، خنثی کردن توطئه های رژیم ایران علیه موجودیت آنان می باشد.
به گفته آشنایان امور، علت دیگری که رهبران عرب را از مساله فلسطینی ها دور ساخته، خوی تروریستی برخی از سران فلسطینی و سازمان های تروریستی آنان می باشد که در صحنه سیاسی امروز جهان مکروه و مردود محسوب می شوند.
آشنایان امور می گویند که علت سومی نیز برای دوری رهبران عرب از سازمان های فلسطینی وجود دارد و آن، نزدیک شدن نهادهای اسلامگرای افراطی به رژیم ایران است که می کوشد مذهب تشیع را در منطقه برقرار سازد. نه تنها سازمان تروریستی جهاد اسلامی آزادی فلسطین توسط رژیم ایران برپا شده و همه هزینه های آن توسط دولت تهران تامین می گردد، بلکه گروه حماس نیز که در گذشته یک سازمان اهل تسنن محسوب می شد و شاخه ای از اِخوان المسلمین مصر تلقی می گردید، اکنون از رژیم ایران پول و اسلحه می گیرد و برای پیشبرد منافع یک حکومت شیعه در خاورمیانه طرفداری می کند.
اصطلاحی می گوید هرکه غایب است حقش خورده می شود.
فلسطینیان قهر می کنند ودر جلسات شرکت نمی کنند ولی گلایه می کنند که چرا مارا فراموش کرده اید.مثل کودکی که موقع غذا قهر کرده بود ولی برای غذایی کی برایش کنار گذاشته بودند اعتراض داشت و می گفت من که غذا نمی خواهم ولی آنچه گذاشته اید برای هرکسی دیگر کم است.