خبرگزاری دویچه وله آلمان ارزیابی کرد که برنده اصلی برگزاری کنفرانس ورشو، نخست وزیر اسرائیل بوده است

سامانه خبری  دویچه وله در توضیح این ارزیابی خود نوشت که نتانیاهو توانست این همایش بین المللی را به میدان کارزار علیه رژیم ایران مبدل سازد و موجب انزوای بیشتر حکومت در ایران گردد

یک شبکه خبری آلمانی ارزیابی کرد که بزرگترین برنده برگزاری کنفرانس ورشو، که در آن اکثریت قریب به اتفاق شرکت کنندگان، رژیم ایران را مورد ضربات سخت انتقاد قرار دادند، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل بود.

سامانه خبری  دویچه وله در توضیح این ارزیابی خود نوشت که نتانیاهو توانست این همایش بین المللی را به میدان کارزار علیه رژیم ایران مبدل سازد و موجب انزوای بیشتر حکومت در ایران گردد.

دویچه وله در بخشی از این گزارش تحلیلی نوشت: «نتانیاهو در آغاز کنفرانس اعلام کرد که قصد دارد فعالیت خود علیه رژیم ایران را با کشورهای عربی هماهنگ کند تا با هم با “خطر مشترک” مقابله کنند؛ اما به نوشته روزنامه آلمانی “هندلزبلات” او در این هدف پیشرفت زیادی نکرد، زیرا برای وزرای خارجه کشورهای عربی که شامگاه چهارشنبه (۱۳ فوریه) با او ملاقات کردند، سیاست تبعیض‌آمیز دولت نتانیاهو علیه شهروندان عرب مانعی جدی است که هر توافق گسترده‌ای را با مشکل روبرو می‌کند.