خبرگزاری فرانسه در خبری نوشت که هم اکنون اسرائیل و امیرنشین های عرب حوزه خلیج فارس می کوشند گام های بیشتری برای تحکیم مناسبات متقابل بردارند که یکی از آن ها می تواند امضای پیمان منع تعرض بین طرفین باشد. گرچه اسرائیل قصد حمله به امیرنشین ها را ندارد، و آن ها نیز هرگز در اندیشه تهاجم به اسرائیل نبوده اند، ولی امضای چنین توافقی می تواند گام مهمی در راه عادی سازی روابط و شناسایی رسمی باشد.
مقامات اسرائیلی و امیرنشین ها نسبت به تماس های پشت پرده ای که پیرامون این اندیشه جریان دارد، سکوت کرده اند. ولی ییسرائل کاتس وزیر خارجه در ماه های گذشته سفرهایی به چند امیرنشین داشته که خبر آن به صورت آشکار در رسانه ها انتشار یافته است.
آن چه اسرائیل و امیرنشین ها را به هم نزدیک می کند، تهدیداتی که علیه آن ها از زبان مقامات حکومت ایران شنیده می شود. آرمان رژیم ایران از هنگام به قدرت رسیدن خمینی همیشه آن بوده که بتواند بر امیرنشین ها نیز به عنوان نخستین گام برای برپایی یا امت بزرگ اسلامی مسلط شود، ولی با گذشته چهل سال از آغاز این تلاش، همه اقدامات رژیم ایران در این راستا ناکام مانده است.
در دو سال اخیر امیرنشین های عرب یک رشته همکاری ها پنهان و حتی آشکار را با اسرائیل آغاز کرده اند که دائما رو به گسترش می رود.
به گفته آگاهان سیاسی، تماس های اسرائیل با امیرنشین ها برای امضای پیمان عدم تعرض، در حال حاضر مراحل نخستین خود را طی می کند. ولی به نتیجه رسیدن آن، می تواند تحول بزرگی در خاورمیانه ایجا کند.
یکی از مهمترین تجربیاتی که اسرائیل حاضر است در اختیار امیرنشین ها بگذارد، شیوه های تکنولوژی برای نمک زدایی از آب دریا و مبدل ساختن آن به آب قابل آشامیدن می باشد.
خبرگزاری فرانسه نوشت که اکنون اسرائیل و امیرنشین قصد دارند یک کمیته مشترک برپا سازند که پیش نویس پیمان عدم تعرض را آماده سازد.
دانی دانون سفیر اسرائیل در سازمان ملل هفته پیش فاش ساخته بود که نمایندگان اسرائیل و برخی کشورهای عرب در سازمان ملل، به انجام مشاوراتی پرداخته اند که هدف از آن ها آماده ساختن طرح هایی علیه زیاده خواهی های حکومت اسلامی ایران است
سلام این حرکت دیپلماتیک بسیار هوشمندانه ای است، کشورهای حاشیه خلیج فارس خواهان ارتباط آشکار با کشور اسرائیل هستند ومشت محکمی به رژیم خودخواه ایران است. این خبر باعث خوشحالی دوستداران اسرائیل است.