خطیب زاده: «نامه ظریف به بورل تبیین نگرش رژیم ایران است و حاوی هیچ طرحی نیست»

سعید خطیب زاده با اشاره به نامه ظریف  به جوزف بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه که اروپا از عملکرد آمریکا و اروپا در مورد موضوع برجام انتقاد کرده است ،گفت: این نامه تبیین نگرش حکومت  ایران است و حاوی هیچ طرحی نیست.

به گزارش خبرگزاری  ایسنا، محمدجواد ظریف روز گذشته در نامه چند صفحه ای، به جوزف بورل ، بار دیگر تاکید کرده است که در صورتی که طرف های مقابل به تعهدات برجامی خود عمل کنند ایران نیز به تعهدات عمل خواهد کرد.

خطیب زاده در این باره گفته است: ظریف  با هدف تشریح مواضع حکومت  در خصوص تحولات مرتبط با برجام، نامه‌ای خطاب به جوزف بورل، هماهنگ‌کننده کمیسیون مشترک برجام، ارسال کرده اند.

وی در ادامه فاش ساخت که  ظریف تاکنون نامه های متعددی به بورل و پیش از وی خانم موگرینی در خصوص برجام ارسال کرده و این نامه نیز در همین راستا تهیه و ارسال شده است.

خطیب زاده تاکید کرد: در نامه کشورمان به مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ‌کننده کمیسیون مشترک برجام اعلام شده که”چنانچه ایالات متحده قصد دارد اقدامات متخلفانه خود در نقض برجام و تحمیل تحریم های ظالمانه را اصلاح کند، اولین گام ضروری بازگشت به پایبندی کامل به عنوان طرف متخلف است.”

وی نگفته است که این نامه بدستور و نظارت چه کسی به جورب بورل ارسال شده است اما از آنجا که خود ظریف بارها گفته است که ما بدون اذن خامنه ای هیچ کاری انجام نمی دهیم مشخص است که این نامه ها همگی با نظارت و مدیریت خامنه ای است که به آنان ارائه شده است .