دادستان کل ایران: بازپرسان ویژه در حال بازپرسی از معترضین بازداشتی هستند

آخوند محمدجعفر منتظری، دادستان حکومت ایران

دادستان تهران گفت : بازپرسان ویژه در حال تحقیق از متهمان اعتراض‌ها هستند .آخوند محمدجعفر منتظری، دادستان حکومت ،پس از بازدید از زندان فشافویه که یکی از مخوف ترین زندان های ایران است گفته است که همه دستگیرشدگان اعتراضات اخیر از وضعیت خود راضی هستند.

علی القاصی‌مهر، گفته است “بازپرسان ویژه” و تمام‌وقت در حال تحقیقات همه‌جانبه از افرادی هستند که در اعتراض‌های اخیر ایران بازداشت شده‌اند.

گفته شده است که مقام‌های قضایی ایران تاکنون اعلام نکرده‌اند که چند نفر در جریان این اعتراض‌ها بازداشت شده‌اند. اما بر اساس گزارش عفو بین الملل آمار ها  نشان می‌دهد که تاکنون حداقل ۴۸۰۰ نفر در جریان این اعتراض‌ها بازداشت شده‌اند.

دادستان تهران افزود : نیروهای اطلاعات و سپاه  برخی “لیدرهای اصلی” اعتراض‌ها را بازداشت کرده‌اند.

دادستان تهران در حالی این سخنان را مطرح می سازد که پیشتر نیز تمامی سازمان های داخل و خارج از کشور گفته بودند این اعتراضات خود جوش بوده است .

مقام‌های قوه قضاییه ایران نام افراد بازداشت‌شده و محل بازداشت آنها را اعلام نکرده‌اند. در موارد پیشین نیزدر سال های ۶۰ و۸۸ و پس از آن هرگز نام و نشان تمام قربانیان و بازداشتی‌ها و آمار دقیق از سوی حکومت اعلام نشده است.

آخوند  منتظری دادستان حکومت درباره بازداشتی‌ها گفته است : “نکته جالب این است که همه این دستگیرشدگان  اعتراضات مردمی از وضعیت زندان و نگهداری‌شان در فشا فویه اعلام رضایت کرده‌اند.”

وی افزود : ما اجازه داده ایم و”همگی” این افراد با خانواده‌هایشان تماس تلفنی داشته‌اند. در حالی که خانواده‌های چندین نفر از فعالان سیاسی و دانشجویی که در روزهای اخیر بازداشت شده‌اند از سرنوشت آنها اظهار بی اطلاعی کرده‌اند.

دادستان حکومت گفت :  دستگاه قضایی در برخورد با عوامل اصلی وقایع اخیر “هیچ خط قرمزی” نخواهد داشت.

آخوند منتظری در حالی این تهدید را اعلام می کند که پس از اعتراضات وسیع سال ۱۳۸۸ و سال ۱۳۹۶ گزارش‌های موثق بسیاری از شکنجه و بدرفتاری با بازداشتی‌ها منتشر شد و چندین نفر در زندان کشته شده یا به طور مشکوکی درگذشتند.

2 دیدگاه‌

  1. ای جلاد خونخوار، منظور اصلی تو از باز پرسی حتما شکنجه است. نوبت بازپرسی واقعی از شما خاعنان هم به زودی خواهد رسید.

Comments are closed.