دادگاه اسرائیل: حکومت خودگردان فلسطینی باید به خانواده های قربانیان ترور فلسطینی غرامت بپردازد

پزشک فلسطینی در حال آزمایش بیماری که احتمالا کورونا گرفته است

در همان حال که ویروس کورونا به بزرگترین مشغله حکومت خودگردان فلسطینی مبدل گردیده و همچنان هزینه کلانی را موجب می شود، و همچنین با آن که آن تشکیلات، به علت سوء مدیریت و کمبود درآمدها، در آستانه ورشکستگی قرار گرفته، دادگاه اسرائیل حکم داد که به علت نقش حکومت خودگردان در عملیات تروریستی علیه مردم اسرائیل، ۴۵۰ میلیون شکل (معادل ۱۲۵ میلیون دلار آمریکایی) از پول های آن که در اسرائیل نگاهداری می شود مصادره می گردد تا به خانواده های قربانیان ترور فلسطینی پرداخت شود.

اسرائیل بابت گمرکی کالاهایی که توسط اهالی فلسطینی در کرانه باختری وارد می شود، مالیات لازم را اخذ می کند و هر ماه به حکومت خودگردان تحویل می دهد. این مالیات بازگشتی، بخشی از درآمد حکومت خودگردان، به هدف تامین هزینه های آن را تشکیل می دهد و اکنون اگر یک سوم از آن کاسته شود، مشکلات مالی بیشتری برای حکومت خودگردان به وجود خواهد آورد.

مقامات اسرائیلی بارها ادعا کرده اند که گرچه حکومت خودگردان برای سرکوب ترور از جانب حماس، با اسرائیل همکاری می کند، ولی رسانه های همکاری و از جمله رادیو و تلویزیون دولتی در کرانه باختری، آن چه را که “عملیات قهرمانانه و وطن پرستانه” علیه اسرائیل می خوانند تشویق می کنند که همین تبلیغات تغذیه کننده ترور علیه شهروندان اسرائیل می باشد.

ضد عفونی کردن معابر در حکومت خودگردان فلسطینی

در کتب درسی مدارس کرانه باختری، هیچگونه مطلبی که در تشویق و تائید صلح باشد وجود ندارد و از اسرائیل به عنوان یک کشور نام برده نشده و نقشه جغرافیایی فلسطینی همچنان شامل سراسر خاک اسرائیل است.

حکومت خودگردان فلسطینی در ماه های اخیر برای مهار کردن کورونا، به تلاش های زیادی دست زده که از همکاری و همیاری دولت اسرائیل و نهادهای بیمارستانی و پزشکی آن برخوردار بوده است.

اسرائیل و چند کشور اروپایی با اعطای کمک های مالی و همچنین تجهیزات پزشکی، به حکومت خودگردان برای مبارزه موثرتر با کورونا یاری بخشیده اند.

بانویی که در کرانه باختری شهرت زیاد پیدا کرده، خانم لیلا غانم نام دارد که شهردار شهر رام الله می باشد و مبارزه با کورونا را از نزدیک زیر نظر دارد و تلاش های شبانه روزی او با تحسین رسانه ها روبرو شده است.