دامنه آتش سوزی های عمدی در ایران به  بیمارستان خمینی تهران نیز کشیده شد

دامنه آتش سوزی های عمدی در ایران به  بیمارستان خمینی تهران نیز کشیده شد.سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران ادعا کرد:  این حادثه در یک انبار روباز که محل نگهداری لوازم اسقاط پزشکی،و تجهیزات پزشکی کهنه بوده، با دلایل نامشخص رخ داد .

جلال ملکی علت این آتش سوزی را اعلام نکرد و گفت:  در دست بررسی کارشناسان آتش نشانی اعلام کرد.

طی سه ماه بیش از چهل مورد آتش‌سوزی در ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار از جنگل‌ها و مراتع بوشهر رخ داد و شمار زیادی از گونه های جانوری و گیاهی محیط زیست این منطقه نابود شد.

غلامرضا منتظری در این زمینه گفت: این آتش سوزی ها عمدی بود و متاسفانه با نبود تجهیزات لازم برای اطفای حریق ما هم به شعله ور شدن آن کمک کردیم .

به دنبال گسترش آتش سوزی ها  در منابع طبیعی ایران، سیاه‌بیشه مازندران نیز به آتش کشیده شد.

این برای نخستین بار است که جنگل ها و مراتع استان مازندران دچار حریق شده و بیش از ۵۳۰ هزار هکتار از  اراضی حفاظتی سیاه بیشه در اتش سوخت.

وقوع نخستین آتش‌سوزی عمدی  در منطقه حفاظتی سیاه‌بیشه جاده هراز در حوزه شهرستان آمل ، زنگ خطر آتش‌سوزی دنباله دار را  در این خطه شمال کشور هم به صدا درآورده است.

مسئولان منابع طبیعی ، ایران می گویند: حدود ۹۷ درصد از آتش سوزی ها در سطح کشور عمدی است.