دانشمندان اسرائیلی با کمک یاخته های بدن و چاپگر سه بعدی قلب واقعی پرورش دادند

برای نخستین بار در تاریخ پزشکی، دانشمندان اسرائیلی توانستند یک قلب کامل را از طریق چاپگرهای سه بیعدی بسازند که کاملا همانند قلب موجود زنده عمل می کند و در صورتی که از موفقیت کامل برخوردار شود، می تواند زمینه ساز تولید أنواع اعضای بدن انسان باشد. در مرحله کنونی، این قلب مصنوعی در بدن جانوران آزمایشگاهی پیوند می شود، ولی امید می رود که در مراحل بعدی، بتوان آن را در بدن انسان پیوند کرد.

دانشمندان دانشگاه تل آویو در مرکز اسرائیل، این قلب را با استفاده از یاخته های بدن یک فرد بیمار، و به نحوی پرورش دادند که بتوان آن را در بدن یک خرگوش ماده پیوند زد.

دانشمندان اسرائیلی امیدوارند که تا یک سال دیگر بتواند قلبی را ک هبا این شیوه پرورش داده شده، در بدن یک خرگوش پیوند زد و حداکثر با ده سال دیگر بتوان انسان هایی را که قلبشان به خوبی کار نمی کند، با پیوند این گونه قلب پرورش یاقته در بیرون از بدن انسان، از مرگ نحات داد و امکان ادامه زندگی را برایشان فراهم ساخت.

آشنایان أمور می گویند که این دستاورد دانشمندان اسرائیلی که پیشگام چنین شیوه ای بوده اند، پس از تکمیل و امکان پیوند در بدن انسان، راه تازه ای را در علم پزشکی و نجات آنانی که قلبشان بخوبی کار نمی کند، بگشاید. دانشمندان اسرائیلی می گویند که پس از تکمیل این شیوه علمی، هدف، رسیدن به مرحله ای است ک هبا همان شیوه بتوان عضوهای مهم دیگری را مانند کبد و ریه و کلیه تولید کرد.

3 دیدگاه‌

  1. خدا خیرشون بده، عمر طولانی و سلامت حفظشون کنه و در کارشون موفقشون کنه
    پسر من چندماهه پیوند قلب شده.وقتی بیمارستان بودم کلی بچه تو لیست پیوند بودن. وقتی میدیدمشون فقط اشک می ریختم. من مادر میفهمم چی میکشن. چندماه بیشتر نیست که پسرم پیوند شده ولی هر لحظه دلشوره پس زدن دارم. دعا میکنم هر چه زودتر تو کارشون نتیجه بگیرن?

Comments are closed.