دانش آموزان امکانات آموزش اینترنتی ندارند. زیان کورونا به فعالیت اقتصادی ادامه دارد

مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان  از نبود امکانات لازم برای آموزش اینترنتی دانش آموزان  در این استان گله کرد و گفت: مناطق محروم و روستایی این استان فاقد زیرساخت لازم برای این طرح هستند.

موسی دادی‌زاده، افزود: تا پایان فروردین بیش از ۷۵ درصد از قریب ۴۰۰ هزار دانش آموزان استان هرمزگان در شبکه آموزش دانش آموزی “شاد” ثبت نام کرده‌اند.

براساس گزارش‌‌ها تعداد قابل توجهی از دانش‌آموزان در شهر‌های مختلف ایران به خاطر نداشتن امکانات اینترنتی  از تحصیل مجازی محروم شده‌اند.

کورونا بر فروش فرش دستباف ایرانی نیز تاثیر گذاشت. مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی‌های تولیدکنندگان فرش دستباف ایران سال گذشته را بدترین سال برای این صنعت خوانده است.

عبدالله بهرامی، افزود:  صادرات فرش ایرانی در سالهای اخیر کاهش محسوسی داشته است که از جمله دلایل آن تحریمها، افزایش قیمت تمام شده و موارد اولیه بوده که کورونا نیز به ان افزوده شد.

وی گفت: ارزش صادرات فرش ایران دو سال پیش، نیم میلیارد دلار بود.

کورونا خسارت زیادی به اقتصاد استان گیلان وارد کرده است. نماینده وزیر بهداشت گفت: گیلان برای جبران عقب‌ماندگی‌ در حوزه درمان، دست‌کم به هزار میلیارد تومان بودجه نیاز دارد

محمدحسین قربانی، افزود:  «ساختمان بسیاری از بیمارستان‌های گیلان مربوط به بیش از ۵۰ سال قبل و دچار فرسودگی است چنانکه ساختمان بیمارستان رازی مربوط به ۱۳۱۲ است و اکثر بیمارستان‌های این استان نیز همین شرایط را دارد و تجهیزات آنها هم تناسبی با جمعیت و شرایط استان ندارد».

قربانی تاکید کرد که استان گیلان با وجود دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت و شمار قابل توجه مسافر و گردشگر، حتی یک بیمارستان جنرال ندارد، چنانکه در جریان بحران کرونا در گیلان که شیوع گسترده‌ای هم داشت، از جمله دلایل عقب ماندگی ما و مشکلات جدی در خدمت‌رسانی به مبتلایان و مدیریت شرایط، نبود یک بیمارستان جنرال ۶۰۰ یا ۱۰۰۰ تختخوابی بود که همه تخصص‌ها و امکانات را یک‌جا داشته باشد و بخشی از توان و ظرفیت و انرژی ما صرف جبران این کمبود و ضعف جدی شد.