دبیرکل ناتو: کشورهای عضو، از فتنه گری های رژیم ایران در منطقه، به شدت نگران هستند

ناتو معتقد است که “بسیار مهم و ضروری  است که راه حلی برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها بیابیم

دبیرکل ناتو اعلام کرد  که همه کشورهای عضو این پیمان نظامی، به شدت نگران فعالیت‌های برهم‌زننده جمهوری اسلامی در منطقه هستند.و  به دنبال راهی صلح‌آمیز است، برای حل تنش در منطقه می باشیم .

ینس استولت نبرگ، دبیرکل سازمان آتلانتیک شمالی، در زمینه اقدامات ناتو در قبال ایران در گفت‌وگویی با شبکه تلویزیونی فاکس نیوز گفت: «ما از موضع ایالات متحده که می‌گوید ایران پشت حمله به میدان‌ها و پالایشگاه‌های نفتی عربستان سعودی بوده حمایت می‌کنیم. ولی همزمان بر این باوریم که اکنون تلاش برای یافتن راهی که از تشدید بیشتر تنش جلوگیری کند نیز مهم است. ما از نظر ایالات متحده هم که گفته است

دبیرکل ناتو افزود: «تمامی اعضای ناتو نگران رفتارهای برهم زننده منطقه‌ای، حمایت از گروه‌های تروریستی، و برنامه موشکی ایران هستند و همچنین تمامی اعضا در این موضوع اتحاد کامل دارند که ایران هیچ‌گاه نباید قادر به ساختن جنگ‌افزارهای هسته‌ای باشد.»

وی گفت :  ناتو معتقد است که “بسیار مهم و ضروری  است که راه حلی برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها بیابیم”.