دبیر شورای عالی امنیت ملی حکومت با ادبیات توهین آمیز در پاسخ به وزیر خارجه آمریکا؛گفت: اعتراف به شکست مقابل ایران قدرتمند بهتر از لافهای احمقانه و بیپشتوانه است.
مایک پمپئو، وزیر خارجه ایالات متحده گفته بود: توافق اتمی ایران فقط به آنها پول بیشتری داد تا آن را صرف تروریسم کند. رژیمهای یاغی مانند حکومت تحت رهبری آیتالله تنها در برابر زور و قدرت، و نه دلجویی و پذیرش خواستههایشان، پاسخگو هستند.
علی شمخانی در توییتر نوشت: مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا گفته است ما در قبال ایران از اساس تغییر رفتار دادهایم چون برابر آنها فقط قدرت جواب میدهد نه مماشات.
دبیر شورای عالی امنیت ملی اظهار داشت: بیش از ۴۰سال است که همه قدرت خود را برای شکست ایران بکار برده اما همچنان ناکام هستید.
مایک پمپئو افزود: از همین رو توافق اتمی را کنار گذاشته و یک سیاست ایران جدید پایهگذاری کردیم: رژیم را از پول خون محروم میکنیم، مصونیت دیپلماتیک را انکار میکنیم و تخاصم رژیم را بازدارندگی میکنیم.
وزیر خارجه آمریکا گفت: رژیم تاثیرات گامهای اول و دوم را حس کرده و قاسم سلیمانی تروریست خیلی خوب از تعهد ما بر بازدارندگی وقتی او را از صحنه روزگار محو کردیم، با خبر شد.
مایک پمپئو افزود: کار ما در مقابله با ایران همچنین برای حفظ نزدیکترین دوست ما در خاورمیانه یعنی اسرائیل، مهم است.
پمپئو گفت: تهدیدهایی که با آنها روبرو هستیم خیلی بزرگ هستند و نباید فقط در واشنگتن بود تا از آن با خبر شد: چین در حال پایین کشیدن آزادی در تمام جهان است، روسیه میخواهد دموکراسی و نهادهای ما را مسموم کند و ایران میخواهد جمهوری اسلامی را در تمام خاورمیانه گسترش دهد