در آلمان و اتریش، کارزار علیه نژاد پرستان و تعصب گرایان اسلامی، گسترده تر می شود

با بالا گرفتن پدیده های یهودستیزی در آلمان، وزیر آن کشور در مبارزه با تعصب گرایی به خبرنگاران گفت که او شرم دارد از این که هنوز هم یک یهودی در آلمان، هنگامی که در خیابان راه می رود، ناچار است عرقچین ویژه ای را که نشان یهودی بودن اوست، از سر بردارد تا مورد تعرض قرار نگیرد.

در سال های اخیر، به دنبال ورود حدود دو میلیون نفر پناهجو از کشورهای اسلامی به آلمان، و بالا گرفتن گرایش های نژاد پرستان آلمانی، جامعه یهودیان آن کشور، از دو جهت مورد تعرض قرار گرفته است.

این وزیر گفت: شرم دارد از این که اگر نیایشگاه یهودیان در شهر هاله در آلمان در چوبی خود را محکم نبسته بود، تروریست مسلح نژاد پرست آلمانی می توانست وارد آنجا شود و به کشتار نمازگزاران بپردازد. این تروریست نژاد پرست، پس از آن که نتوانست وارد کنیسا (نیایشگاه یهودیان) شود، دو عابر را از پای در آورد.

همزمان، در وین اعلا شد که  عملیات اجرایی  پلیس اتریش علیه نهادهای وابسته به اخوان‌المسلمین و حماس  آغاز شد. هفته پیش یک تعصب گرای اسلامی که به تیربار مجهز بود، در مرکز شهر وین به کشتار کورکورانه عابران پرداخت و فریاد “الله اکبر” سر داد.

نیروهای انتظامی و امنیتی اتریش از روز گذشته (دوشنبه)  علیه نهادها و افرادی که گفته می‌شود در رابطه با اخوان‌المسلمین و حماس هستند، عملیاتی به اجرا گذاشتند. در این رابطه ۳۰ نفر دستگیر شده‌اند که قرار است هرچه سریعتر مورد بازجویی قرار گیرند

به گزارش دادستانی شهر گراتس در این عملیات که از بامداد( دوشنبه ۶۰) آغاز شد پلیس اتریش ۶۰ نهاد وابسته به اخوان‌المسلمین و حماس را مورد بازرسی و بیش از ۷۰ نفر را تحت تعقیب قرار داده است. این عملیات با تدارکاتی یک ساله انجام گرفته است و به اقدام تروریستی اخیر در اتریش ارتباطی ندارد.

دادستانی گراتس در ادامه افزود: پلیس بیش از ۷۰ شخص و چندین بنیاد را به همکاری با سازمان‌های تروریستی، حمایت مالی از تروریسم، فعالیت‌های غیرقانونی و تبهکارانه و اقدام به پول‌شویی متهم کرده است.

دادستانی تأکید کرده که این عملیات  به اقدام تروریستی دوم نوامبر در وین ارتباطی نداشته است و به دنبال “بیش از یک سال تحقیقات وسیع و دقیق” نهادهای انتظامی و امنیتی اتریش و همچنین حدود ۲۱ هزار ساعت نظارت بر افراد و اماکن انجام گرفته است.

فرانتس روف، مدیرکل امور امنیت عمومی اتریش، نیز گفته است که در این عملیات گسترده‌، روی هم ۹۳۰ مأمور از واحدهای گوناگون پلیس شرکت داشته‌اند.  در بازرسی از خانه‌ها و اماکن علاوه بر اسناد و مدارک، چندین دستگاه کامپیوتر و تلفن همراه ضبط شد.

دادستانی اتریش در باره  اخوان‌المسلمین گفته است:  سازمانی مجهز است که “با گرایش‌های بنیادگرایانه و به شدت یهود ستیزانه در سراسر جهان” فعالیت دارد و هدف آن بنیانگذاری یک حکومت اسمی است.

هرچند سازمان یادشده در تبلیغات بیرونی خود قهر و خشونت را رد می‌کند، اما به نظر کارشناسان با سازمان‌های تروریستی مانند گروه فلسطینی حماس ارتباط نزدیک دارد. اخوان‌المسلمین همچنین با گروه‌های اسلامی در سوریه و عراق پیوندهای عقیدتی و مالی دارد.

 

دادستانی گراتس تأکید می‌کند که عملیات علیه اخوان‌المسلمین به هیچوجه علیه مسلمانان یا جمعیت‌های اسلامی مقیم اتریش نیست، بلکه برعکس، برای حمایت از شهروندان مسلمان است که “از دین آنها برای گرایش‌های غیر قانونی سوءاستفاده” می‌شود.

کارل ناهامر، وزیر کشور و سوزانه راب، وزیر امور هموندی خارجی‌تباران در دولت اتریش، از گسترش افکار افراطی در اتریش انتقاد کردند، و  گروه اخوان‌المسلمین را “به شدت خطرناک” دانستند.

به گفته او گروه یادشده سعی می‌کند دموکراسی را نابود کند و “در ضدیت با حقوق و آزادی‌های اساسی و مدنی که برای ما ارزش‌هایی گرانبها هستند، قانون شریعت را برقرار کند”.