در اوج بحران کرونا، فرماندهان نیروهای مسلح ایران همچنان از دستاوردهای “خیره کننده” نظامی سخن می گویند

در اوج بحران کورونا و هزینه های سنگین آن و بی پولی حکومت، پاسدار محمد باقری،  رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعا کرد که دستاوردهای خیره‌کننده سخت‌افزاری و نرم‌افزاری نیروهای مسلح در عرصه‌های زمینی، دریایی، هوایی و پدافند سرآمد جهان است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح؛نیز  از تحویل هواپیماهای بدون سرنشین رزمی و چند منظوره به ارتش جمهوری اسلامی ایران خبرداد و گفت: این محصولات با استفاده از توان صنایع دفاعی، دانشگاه‌های کشور و شرکت‌های دانش بنیان آماده شده و دارای ویژگی‌های قابل توجهی است.

نظامی امیر حاتمی افزود: این سه محصول بخش مهمی از ماموریت‌های دو نیروی پدافند و هوایی را پوشش می‌دهند و می‌توانند به عنوان یک هواپیمای هدف برای پدافند و برای ماموریت‌های فریب در شبکه پدافندی دشمن قرار بگیرند.

وزیر دفاع حکومت گفت:  این پهپادها با توجه به تجهیزی که به انواع بمب‌ها و موشک‌ها می‌شوند می‌توانند در ماموریت‌های رزمی نیروها  هم مورد استفاده قرار بگیرند.

آگاهان امور می گویند: در اوج شیوع کورونا و در حالی که ایران تقاضای کمک مالی از کشورهای دیگر دارد حکومت همچنان به افزایش خرید تسلیحات نظامی خود ادامه می دهد.

وزیر دفاع حکومت همچنین  در پاسخ به بیانیه نیروی دریایی آمریکا درباره “مانور خطرناک” قایق‌های سپاه در نزدیکی ناوهای آمریکایی گفت:   حضور آمریکایی‌ها باعث ناامنی در خلیج فارس است

وی افزود: «آنچه که باعث ناامنی در منطقه خلیج فارس می‌شود در واقع حضور غیرقانونی و متجاوزانه آمریکایی‌ها است که از آن طرف دنیا در کنار مرزهای ایران حضور یافته‌اند و از این ادعاهای بی خود هم می‌کنند».

در بیانیه ناوگان پنجم نیروی دریایی ایالات متحده آمده است: «شناورهای سپاه چندین بار از فاصله بسیار نزدیک و با سرعت بالا از عقب و جلوی ناوهای آمریکایی رد شدند. این شناورها چندین مرتبه تا فاصله ۵۰ یاردی “حدودا ۴۵ متری” پولر و ده یاردی “حدودا ده متری” مائوئی پیش رفته‌اند.»

گفته شده است که  مایک پمپئو، وزیر خارجه ایالات متحده تلفنی با وزیران خارجه امارات عربی متحده ، کویت و قطر در درباره مسائل منطقه‌ای و “اقدامات بی‌ثبات‌کننده ایران”  گفت‌وگو کرده است.

سپاهی جلالی، رئیس پدافند غیرعامل حکومت نیز در یک برنامه زنده شبکه ۴ تلویزیون حکومت ادعا کرد که  گروهی از هنرمندان ایرانی بهایی خارج از کشور، در قالب پروژه ژنوم ایرانیان، دنبال سرقت اطلاعات مهم ژنتیکی ایرانی‌ها بودند.