در ایران شمار جان باختگان و مبتلایان همچنان بالا می رود

وزارت بهداشت خبر داد: در شبانه روز گذشته تاکنون ( یکشنبه ) ،  ۲۹۶ تن جان باختند و ۶۱۹۱ تن دیگر مبتلا شدند

سیما لاری گفت : در۲۴ ساعت گذشته تاکنون  «  ۲۹۶ تن از مبتلایان جان دادند، که حدود ۳۹ تن از روز قبل بیشتر شده است و آمار جان باختگان این بیماری به ه ۳۲ هزار و ۶۱۶ تن رسیده است.

بنا به گفته خانم لاری  ظاهرا آمار جان باختگان ۱۵ تن کمتر شده است،  این در حالی که حسین قشلاقی، عضو شورای عالی نظام پزشکی گفته است که آمار قربانیان کورونا در ایران ۳ تا ۴ برابر آمار رسمی است که توسط وزارت بهداشت اعلام می‌شود.

او افزود: « از ظهر روز گذشته تا امروز،  ۶۱۹۱  تن دیگر به کورونا مبتلا شدند که حدود   ۳۷۷ تن از روز قبل بیشتر شده است و در مجموع به  ۵۶۸ هزار و ۸۹۶ تن رسیده است».

لاری  گفت:۴۹۶۹ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند و حالشان بسیار وخیم است .

رد ادامه این خبر حسین قشلاقی اعلام کرد که  آمار کورونا در ایران «نسبت به خیلی از کشورها به ظاهر پایین گزارش می‌شود» و برخی فوتی‌های ناشی کورونا «بر تیم درمان کاملاً محرز بوده اما در لیست فوتی‌های وزارت بهداشت قرار نمی‌گیرد».

بر اساس آمار وزارت بهداشت، تا روز یکشنبه ۴ آبان، ۳۲ هزار و ۶۱۶ نفر بیمار مبتلا به کورونا جان خود را از دست داده‌اند.

با توجه به گفته‌های این عضو شورای عالی نظام پزشکی باید آمار فعلی قربانیان کورونا در ایران را بیش از ۱۲۹ هزار نفر دانست.

وزارت بهداشت هیچگاه آمار واقعی را به مردم اعلام نکرده است و این  رویه‌ای معمول در ایران است و همواره درباره درستی و شفافیت آمارهای کورونا در ایران گمانه‌زنی مطرح بوده است.

‌ ایرج حریرچی، معاون کل وزیر بهداشت نیز پیشتر گفته بود که آمار قربانیان کورونا در ایران تا ۲.۲ برابر آمار رسمی است.

یک کارشناس حوزه سلامت که در حوزه کورونا نیز فعال بود، آمار واقعی مرگ و میر و مبتلایان در ایران را بیست برابر آمار رسمی اعلام کرده بود که این آمار توسط مقام‌های وزارت بهداشت تکذیب شد.

اما  مقام‌های وزارت بهداشت حکومت  ایران همچنان به تبعیت از مقامات ارشد حکومتی از  اعلام تفکیکی آمارهای کورونا در استان‌های مختلف خودداری می‌کنند و به طور کلی وضعیت استان‌ها را سفید، زرد و قرمز اعلام می‌کنند.