پاسدار محمد باقری رئیس ستاد نیروهای مسلح حکومت ایران در راس هیات عالی رتبه نظامی به دعوت رئیس ستاد ارتش چین و با هدف بررسی تحولات منطقه، تعمیق روابط دو جانبه دفاعی و گسترش همکاری بین دوکشور به این کشور سفر خواهد کرد .
روابط ایران و چین بعد از روی کار آمدن حکومت ایران در زمینههای اقتصادی، دفاعی و منطقه ای رو به گسترش گذاشت. یکی از بزرگترین خریداران نفت از ایران به شکل پایا پای و یا نقد شد .و بتدریج بر دامنه همکاری چین برای تامین برخی از نیازهای دفاعی ایران و تلاش جمهوری اسلامی برای توسعه صنایع دفاعی و تقویت توان نظامیاش؛ افزوده شد . بطوریکه چین هم اکنون به یکی از بزرگترین صادرکنندگان کالا به ایران تبدیل شده است .
کارشناسان بر این باورند که کمک های تسلیحاتی چین به ایران از زمان جنگ هشت ساله ایران با عراق آغاز شد دورانی که امریکا ایران را پس از واقعه گروگانگیری سفارت اش در تهران، تحریم کرده بود وجمهوری اسلامی را از دستیابی به جنگ افزارهای مدرن محروم کرده بود .بعد از ان دوران حکومت با تقویت تسلیحات نظامی توانست بخش عظیمی از صنعت موشک سازی خود را که حاصل تکنولوژی موشک سازی چین است گسترش دهد.
چین با انتقال فناوری نظامی و فروش موشکهای مختلف، هواپیماهای جنگنده (مانند اف ۷)، شناورهای گشتی و موشکانداز، و مینهای پیشرفته ، موشکهای کروز ضد کشتی “اِچ وای ۲” موسوم به “کرم ابریشم” ،کمک به توسعه سلاحهای متعارفی مانند موشکهای زمین به هوا و هوا به زمین و ضدکشتی و کمک به تولید هواپیماهای نظامی، سیستمهای راداری و ناوچههای موشک انداز؛نقش مهمی را در تقویت نظامی حکومت ایران داشته باشد .
به گفته کارشناسان خبری چین با فروش انواع سلاحها به ایران و یا کمک به ساختن آنها، این توان را به جمهوری اسلامی داده است که در صورت لزوم، یگانهای آمریکایی و یا دیگر کشورهای غربی را از تردد در بخشی از خلیج فارس باز دارد و یا دستکم آمد و شد آنها را محدود کند . برای چین قدرت نظامی ایران یک قدرت نظامی نیابتی در خاورمیانه محسوب میشود و پکن امیدوار است که از ایران برای اعمال فشار به آمریکا و محدود کردن جریان نفت به کشورهای غربی، در صورت درگیری نظامی بین چین آمریکا در اقیانوس آرام استفاده کند.
حکومت ایران بر اثر تحریمهای بینالمللی و تنگناهای ناشی از آن گزینههای مطلوبی در اختیار ندارد و ناگزیر است که روابط خود را با چین حفظ کند. در ماه های اخیر ماموران ارشد و دیپلمات های عمده حکومت ایران بر تعداد سفرهای خود به کشورهای اسیای چین و روسیه افزوده اند به این امید که با از دست دادن همکاری دولت های غربی بتوانند برخی از دولت های آسیایی بویژه روسیه و چین را جایگزین آن سازند .
ایران در این ۴۰ سال حکومت مثلا مذهبی وخصوصا شیعی خود کاملا نشان داده که هدف وسیله را توجیه میکند.باید ایران با کشوری مثل چین کمونیست که هییییییچ اعتقادی به خدا واخرت ندارند وهمچنین روسیه که خون وگوشت وپوستو استخوانشان هنوز کمونیستی است وشخص پوتین به ضرس قاطع هیچ اعتقادی به خدا ندارد وهردو کشور تک حذبی اداره میشود.ایران فقط درطول این چهل سال نشان داده که فقط میتواند خودرا به دامان چنین کشور هایی با چنین حکومتهایی بیندازد واز انها استمداد کنکهای نظامی.مالی ووووو.داشته باشد بعد ادعای اهاییییییی مردم دنیا اسلام اسلامش گوش عالم را کر کرده.چین نزدیک به ۲ ملیون مسلمان را شکنجه میکند لب از لب باز نمیکند.پوتین.به مسلمانان چچن حمله میکند ودر حد نسل کشی مسلمانان را میکشد .سربازان بیخدای روسی دختران وزنان مسلمان چچنیرا مثل حیوون به انها تجاوز جمسی میکند .بهد (ولی امر مسلمین جهان)انگار نه انگار.