در کتاب های درسی در عربستان سعودی، همچنان افتراهای تکان دهنده ای علیه صهیونیسم دیده می شود

کتاب های درسی در عربستان همچنان دارای محتویات ضد اسرائیلی و ضد صهیونیستی می باشد

در همان حال که پرزیدنت ترامپ می گوید که ادامه دوستی و همکاری با عربستان سعودی برای رویارویی با رژیم ایران یک امر ضروری است و باید مساله قتل خاشقجی به این همکاری که سود اسرائیل نیز هست، آسیبی نرساند، پژوهشگران می کوشند که کتاب های درسی در عربستان سعودی همچنان پر از مطالب یهودستیزانه و ضد صهیونیستی می باشد.

صهیونیسم واژه ای برای تعریف جنبش ملی گرایی یهودیان است که در اواسط قرن نوزدهم میلادی شکل گرفت و هدف آن بازگشت یهودیان به سرزمین پدری خود، یعنی اسرائیل بوده است.

دستگاه های تبلیغاتی عربی و ضد اسرائیلی، طی چند دهه از واژه صهیونیسم به صورت یک امر مکروه و قابل نکوهش نام می بردند که در سال های اخیر بسیار کاهش یافته و اکنون حکومت اسلامی ایران است که از هنگام تسلط بر ایران، این واژه را به صورت یک حربه تبلیغاتی درآورده است.

با این همه، کتاب های درسی در عربستان همچنان دارای محتویات ضد اسرائیلی و ضد صهیونیستی می باشد و یک رشته دروغ ها و افتراها علیه ملت اسرائیل، و در واقع علیه همه یهودیان را ترویج می دهد.

یکی از مطالبی که هنوز همچنان در کتاب های درسی عربستان وجود دارد، این افترا می باشد که انواع بیماری های جنسی در کشورهای اسلامی، توسط صهیونیستها در آن سرزمین ها شیوع یافته است.

در یک کتاب درسی در عربستان ادعا شده که بیت المقدس یهود، یکی نیایشگاه مرکزی یهودیان در اورشلیم، که سه هزار سال پیش به دستور حضرت داود و توسط فرزند او حضرت سلیمان برپا شد، نیایشگاه یهودی نبوده بلکه یک مسجد اسلامی بوده و در جایگاه مسجداالاقصی برپا شده بود.

این ادعای سَخیف در حالی مطرح می شود که اسلام، یک هزار و چهارصد سال پس از احداث بیت المقدس یهود، در عربستان ظهو ر کرد.

ولی مسلمانان بر این باورند که اسلام همراه با آفریده شدن انسان، به جهانیان عرضه شد و بنابراین، حضرت آدم و حضرت نوح و حضرت داود و سلیمان، همگی مسالمان بوده اند.

یادآوری می شود: تا حدود ده سال پیش، عربستان ورود یهودیان به آن کشور را ممنوع کرده بود. درباره علت این ممنوعیت گفته شده بود که شبه جزیره عربستان یک سرزمین مقدس است که ورود یهودیان، ممکن است آن را نجس سازد.

در سال های اخیر، با گسترش داد و ستد عربستان با ایالات متحده و کشورهای غربی، این ممنوعیت عملا باطل شده، گرچه به طور رسمی همچنان ادامه دارد.

در یک سال اخیر از مناسبات آشکار و پنهان بین اسرائیل و عربستان سخن گفته شده، ولی این امر، هنوز بر کتاب های درسی در عربستان تاثیری باقی نگذاشته است.

همچنین، دولت عربستان تا کنون چند بار به ایالات متحده قول داده که همه مطالب ضد یهودی و ضد صهیونیستی در کتاب های درسی خود را حذف کند، ولی این قول هنوز عملی نشده است.

یک دیدگاه

  1. عربستان باید بداند دینش جعلی و کپی از تورات و انجیل است اگر واقعا به اسرائیل احترام بگذارد و ستارگان داود را مبارک بشمارند ایشان نیز مورد قبول خواهند بود و بهتر است اون تبلیغات ضد صهیونیستی رو برای همیشه از تاریخش پاک کنه چون تاریخ جعلی خودش ایندشو به خطر می اندازه . درود بر اسرائیل

Comments are closed.