
روزنامه ایتالیایی لاس تم پا طی تفسیری از کوبانی در منطقه کردنشین سوریه می نویسد در کوبانی داعش از طرف نیروهای مختلف از جمله کرد ها قلع و قمع شده و حدود دو هفته دیگر اثری از آنان باقی نخواهد ماند .
ولی مبارزات مردم کرد در سوریه بعد از داعش با ارتش ترکیه خواهد بود کردهای سوری علی رغم اتهاماتی که از جانب دولت ترکیه متوجه آنان است و به هیچ وجهی قصد جدایی از سوریه را ندارند و اتهامات ترکیه به آنان در رابطه با همبستری سیاسی با پ ک ک ترکیه و رابطه با گروه اوجالان حقیقت ندارد .
تنها خواستار خودمختاری در منطقه خود در چارچوب یک سوریه آزاد هستند ولی شک و تردیدهای بسیاری وجود دارد که بشار اسد دوباره به طرز رفتار و سطح فکر سابق خود در رابطه با کردها باز نگردد کردهای سوریه معتقدند که بازگشت به قبل از آنچه اتفاق افتاده امکان پذیر نیست .
و آنها زحمات زیادی را در بیرون کردن داعش با کمک ایالات متحده و حتی نیروهای وابسته به جمهوری اسلامی ایران در اطراف خود متحمل شده اند ولی اینک برای آزادی به دست آمده در چارچوب کشور سوریه باید با ارتش مجهز و منظم ترکیه که عضو پیمان آتلانتیک شمالی است دست و پنجه نرم کنند. که از ایالات متحده در این مورد انتظار کمک می باشد .
اگر آمریکا واسرائیل نبودند دنیای سالمی نبود. خدا پدر جفتشونو بیامرزه که با قاطعیت از انسانیت دفاع میکنند. ولی این اتحادیه اروپا نانسی پلوسی و دمکراتها همیشه سنگ زیر چرخ شما میگذارند.