دانشمندان اسرائیلی که در رشته شناخت بیماری سرطان و شیوه های درمانی آن، سالیان دراز است به تلاش ادامه می دهند، می گویند که در جریان آزمایش ها و تلاش های خود دریافته است که برخی انواع آنتی بیوتیک ممکن است در درمان شماری از انواع بیماری های سرطان موثر افتد و آن ها تا کنون آزمایش های امیدوار کننده ای در این زمینه انجام داده اند.
استادان بخش پژوهش های پزشکی در دانشگاه تل آویو، همراه با کارشناسان بیمارستان ایخیلوف در مرکز کشور، به دنبال تحقیقات و آزمایش های طولانی، دریافته اند که برخی انواع آنتی بیوتیک های ساده می تواند در درمان پولیپ های سرطانی روده بزرگ موثر باشد و این دستاورد ممکن است راهگشای درمان برخی دیگر از انواع سرطان نیز قرار گیرد.
بانو پروفسور رینا آپِلفِلد از دانشگاه تل آویو در آزمایش هایی که به روی موش های آزمایشگاهی انجام داد، به این نتیجه رسید که برخی انواع آنتی بیوتیک که برای مقابله با برخی میکروی ها به کار می رود، می تواند برای درمان برخی یاخته های سرطانی در بدن انسان نیز موثر باشد.
پس از آن که آزمایش های طولانی بروی موش های آزمایشگاهی کاملا موثر افتاد، پژوهشگران در صدد برآمدند که همین آزمایش ها را به روی بیماران واقعی نیز آزمایش کنند.
در این مرحله، بانو پروفسور رویتال کاریب پزشک بیمارستان ایخیلوف به این آزمایش ها پیوست و به همکاری پرداخت و ده نفر بیمارانی که حاضر به انجام این آزمایش بودند شناسایی شدند و مرحله آزمایش واقعی به روی انسان آغاز گردید. پس از چند ماه معلوم شد که پولیپ های تشخیص داده شده در هفتاد درصد از آن ها، به دنبال این شیوه درمانی، یا بکلی از میان رفته و یا بسیار کوچک تر شده است.
این شیوه درمانی، اجرای عمل جراحی برای بیرون آوردن پولیپ ها را غیر ضروری می سازد.
آنتی بیوتیکی که در آین آزمایش ها به کار گرفته شده، ویژه درمان ویروس های داخل معده بوده که آزمایش های دانشمندان اسرائیلی ثابت کرده که می تواند در درمان پولیپ های داخل معده بزرگ در حدی موثر باشد که لزوم اجرای عمل جراحی را غیر ضروری سازد.
دانشمندان اسرائیلی به ادامه پژوهش ها در این زمینه و انواع دیگر بیماری های سرطان ادامه می دهند.