دستیار پیشین میرحسین موسوی: «امان بدهید تا افشا کنیم که در تابستان ۸۸ حکومت چه کرد»

امیرارجمند، که در گفت و گو با سایت خبری زیتون به این افشاگری پرداخت، افزوده گفت: «اگر امنیت شاهدان فراهم شود افراد زیادی هستند که آماده‌اند درباره وقوع تقلب در انتخابات ۱۳۸۸ شهادت دهند»

یک دستیار پیشین میرحسین موسوی، که شاهد انجام تقلبات گسترده در جریان شمارش آراء در انتخابات تابستان هشتاد و هشت بوده، به افشاگری پرداخته و تائید می کند که در جریان آن انتخابات تخلفات بسیار جدی رخ داده و نتیجه آراء مردم، کاملا معکوس اعلام شده است.

اردشیر امیرارجمند، مشاور پیشین موسوی در دوران نخست وزیری در این رابطه گفت: «اگر امان بدهید تا حقیقت را برای مردم بگوییم ،انتخابات سال ۸۸ صرفا مجموعه‌ای از دست‌کاری پراکنده آراء نبود بلکه یک کودتای انتخاباتی طراحی شد، و قرار شد صندوق‌ها متناسب با نیاز این کودتا تجهیز و نتایجش اعلام شود».

امیرارجمند، که در گفت و گو با سایت خبری زیتون به این افشاگری پرداخت، افزوده گفت: «اگر امنیت شاهدان فراهم شود افراد زیادی هستند که آماده‌اند درباره وقوع تقلب در انتخابات ۱۳۸۸ شهادت دهند».

وی افزود:  پس از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ بیش از ۸۰ گزارش و‌ شکایت را شخصا به شورای نگهبان فرستاده اما سخنگوی شورای نگهبان دریافت هر گزارشی را انکار کرده است.

امیرارجمند  در واکنش به سخنان اخیر سخنگوی شورای نگهبان و همچنین حکم دادگاه محمدرضا خاتمی، گفته است: « کدخدایی خودش یک متهم امنیتی است و از کسانی است که سال ۸۸ تحت فرمان آقای جنتی در تثبیت تقلب و گسترش فساد سهم داشتند و ضربه بزرگی به امنیت کشور زدند و در عین حال حقوق عامه را تضییع کردند؛ قاضی اگر تابع حکم حکومتی نبود نه تنها خاتمی را تبرئه می‌کرد بلکه کدخدایی و همکارانش را احضار می‌کرد.»

این استاد حقوق می گوید:  انتخابات ۱۳۸۸ «شورای نگهبان آشکارا حامی یک طرف بود و خودش طرف دعوا؛ وقتی نهاد ناظر، بی‌طرفی‌اش خدشه‌دار می‌شود دیگر صلاحیت ورود به نظارت ندارد. این‌ها از بدیهیات حقوقی است.»

امیر ارجمند به نقل از کامران دانشجو، که رییس وقت ستاد انتخابات وزارت کشور در آن زمان بود  می گوید : انتخابات ۱۳۸۸ حدود ۱۲میلیون تعرفه اضافی چاپ شده بود.

امیر ارجمند افزود:  «تمام اسناد و مدارک و هاردهای کامپیوترهای ستاد موسوی از سوی ماموران امنیتی و قضایی، ضبط و توقیف شدآن‌ها چیزی باقی نگذاشتند تا بتوان به آن‌ها استناد کرد. نیروهای امنیتی به این هم اکتفا نکردند، به خانه دوستان رفتند و هر چه هارد و کامپیوتر بود را با خود بردند؛ پس از آن به ادارات و موسسات و شرکت‌هایی رفتند که همکاران ما در آنجا شاغل بودند؛ کامپیوترهای محل کارشان و اسناد غیر مرتبط و مربوط به شرکت را هم بردند».

وی گفت:  «تنها چند روز بعد از انتخابات ۸۸، حکومت کاری با معترضان کرد و فضای امنیتی در ایران چنان سنگین شد که دیگر کسی با مستندات تقلب کاری نداشت  مردم به جای جست‌وجو برای رای خود و اثبات تقلب در انتخابات، به دنبال جنازه‌های فرزندان‌شان می‌گشتند، و در زندان‌ها در پی آزادی عزیزان‌شان بودند».

او با اشاره به فیلم منتشرشده از سخنرانی فرمانده وقت سپاه پاسداران و نماینده وقت رهبری در این نهاد نظامی، گفته است: «مساله صرفا مجموعه‌ای از دست‌کاری پراکنده آراء نبود بلکه یک کودتای انتخاباتی طراحی شد، و قرار شد صندوق‌ها متناسب با نیاز این کودتا تجهیز و نتایجش اعلام شود.»

یک دیدگاه

  1. به نظرمی رسدفاصله ی ادعایی آرای آقای موسوی هم اخیرا ازنوسانات بازارولی به شکلی متفاوت متاثر شده است؛ سال ۸۸، چهارده میلیون بیشتر، سال ۹۷ حدود هشت میلیون بیشتر، سال ۹۸ هم دوازده میلیون بیشتر!
    فقط معلوم نیست تکلیف آرا آقای رضایی این وسط چه می شود؟!

Comments are closed.