روزنامه آرمان ملی در تهران خبر داد که ۱۲ تن از قضات رژیم به اتهام رشوه خواری، مورد تعقیب قرار گرفته اند. این گزارش نشان می دهد که تا چه حد ابعاد فساد مالی در قوه قضائیه ایران ریشه دار می باشد. آخوند ابراهیم رئیس ادعا کرده است که قصد دارد فساد قضایی را ریشه کن سازد، ولی آشنایان امور می گویند که خود او یکی از چپاولگران عمده بیت المال بوده است.
سخنگوی قوه قضائیه ادعا کرد که بازداشت این دوازده قاضی، نشان تلاش قاطعانه آخوند رئیسی برای اجرای طرح “فساد زدایی” می باشد.
این روزنامه در ادامه خبر خود نوشت: از زمانی که ابراهیم رییسی به دستور علی خامنه ای ، بهعنوان رئیس قوه قضائیه انتخاب شدند، اولین اقدامی که او در دستورکار این قوه قرارداد، فساد زدایی از بدنه دستگاه قضا بود.؟؟
از روزی که ابراهیم رییسی به روی کار آمد، گفت : تلاش اصلی من مبارزه با فساد است . رئیسی با این کار ثابت کرده است که پیش از او نیز با وجود منتخبین رهبری، قوه قضائیه پر از فساد بوده است و حالا او آمده است که همه افراد فاسد در این قوه را شناسایی و محاکمه کند؟!
این روزنامه وابسته به اصولگرایان ادعا کرده است که رییسی هیچ منطقه ممنوعهای برای مبارزه با فساد ندارد، موضوع تنها شفافیت خواست مردم و نظام است، نظامی که سالیان سال با این فساد مدیریت شده و اکنون رئیسی ناگهان در نقش یک منجی از سوی خامنه ای آمده است تا به داد مردم برسد؟!
“آخوند هاشمی شاهرودی نیز سه ماه پس از بدست گرفتن سکان ریاست قوه قضائیه پس از محمد یزدی، در ششم آبان ۷۸ در جمع مدیران کل دادگستری استان تهران گفته بود: اینک ما وارث یک خرابه و ویرانه در بخش مالی، اداری، قضایی و قوانین در این قوه هستیم.”
محمود الهاشمی نام اصلی او بود، او یک عراقی بود و در نجف بدنیا آمده بود. تحصیلات ابتدایی و حوزوی را در نجف و نزد محمدباقر صدر، خمینی و خوئی گذرونده و همزمان به عضویتِ حزبالدعوه وابسته به محمدباقر صدر درآمد. در سال ۱۳۵۸بعنوان رابط صدر با خمینی وارد ایران شد.
روزنامه آرمان ملی در ادامه نوشته است: رئیسی در مدت این دو سال توانسته است، شمار زیادی از کارمندان فاسد این قوه را به جرم گرفتن رشوه و ارتشا دستگیر کند.
آرمان ملی در ادامه نوشته است: «مبارزه ایشان با فساد از درون قوه قضائیه ستودنی و امیدبخش است و امیدهای بسیاری را در دلها و افکار عمومی و کارگران و متخصصان و نخبگان جامعه زنده کرده است».
این در حالی که صدها تن از کارگران مجتمع نیشکر هفتتپه که در اعتراض به اختلاس و فساد کارفرمای خود اسدبیگی و اخراج دستکم ۲۰ تن از همکارانشان اعتصاب کرده بودند، پس از دیدار با رئیسی که ادعا کرده بود باید صدای کارگران را شنید، در دادگاه انقلاب اسلامی شوش، به مجازتهای سنگینی مانند زندان و شلاق محکوم شدند.
روزنامه آرمان ملی در پایان نوشته است: رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه به دستور رئیسی، در ماههای اخیر ۱۲ نفر از کارکنان دستگاه قضا که سال های متمادی، از سوی شاهرودی منصوب شده بودند به اتهام ارتشا دستگیر و همچنین ۱۸ نفر از وکلایی که در بخشهای مختلف قضائی برای اعمال نفوذ در پروندهها با پرداخت رشوه تلاش میکردند بازداشت کرد.
رئیسی گفته است : ما اجازه نمیدهیم چهره دستگاه کارآمدی که همگی قضات آن سالهاست مورد تایید رهبری هستند با این نوع اقدامات موردی به گونه دیگری نشان داده شوند. باید مراقب بود تا فسادی در این مجموعه رخ ندهد.