دولت ترکمنستان نیز دروازه های خود را به روی ایرانیان و کالاهای ساخت ایران می‌بندد

در ادامه اعتراض نسبت به ناتوانی رژیم در رسیدگی به ویروس کورونا، آشنایان امور در تهران از جمله گفتند: «وضعیت کشور به شدت بحرانی است و امکانات و تجهیزات کادر درمانی بیمارستان‌ها به شدت محدود است. همچنین ظرفیت بیمارستان‌ها نیز با افزایش شمار مبتلایان با محدودیت مواجه شده و در برخی شهرستان‌ها نهادهای دولتی و نظامی از مراکز اقامتی و تخت‌های پادگان‌ها برای مهیا کردن امکانات و فضای لازم استفاده کرده‌اند».

همزمان، معاونت‌های دانشگاه پزشکی استان‌های گلستان، ایلام، کردستان و شیراز نیز اعلام کردند که  تخت‌های بیمارستانی استان گلستان پر شده و جوابگوی بیماران جدید کرونایی نیست. آمار فوتی ها رو به افزایش است. استان ها باید قرنطینه شوند و شهر به شهر کنترل شوند. در این استان ها کمبود شدید بیمارستان و امکانات و تجهیزات پزشکی و مواد ضد عفونی مشهود است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر نیز گفته که نخستین مورد مثبت کرونا در چابهار ثبت شد. این فرد از مسافران غیربومیِ وارد شده به این شهرستان است که اکنون در قرنطینه به سر می‌برد.

از سوی دیگر از خوزستان نیز خبر رسید که ۷ تن از شهروندان خوزستانی به دنبال شایعه موثر بودن خوردن الکل برای دفع کرونا، روز گذشته الکل غیرخوراکی خوردند و هر ۷ نفر جان خود را از دست دادند. همچنین ۴۸ نفر مسموم شدند که تعدادی از آنها بینایی خود را از دست دادند.

اما از ترکمنستان همسایه ایران خبر رسید که ۳۰ واگن کالای خوراکی ایرانی از مرز این کشور برگشت خورده است.

ابراهیم حسینی، مدیرکل گمرکات استان گلستان گفت: «۲۰ تراتزیت بار خود را در گمرک تخلیه کرده‌اند و ۶۰ واگن پشت مرز ترکمنستان متوقف شده و عشق‌آباد آنها را پذیرش نکرده است».

مسئولان ایرانی پیش از این گفته بودند که با مقامات ترکمنستان برای پذیرش بار کامیون‌های متوقف شده در گذرگاه مرزی لطف‌آباد و سرخس رایزنی می‌کنند.

در این گزارش آمده که با وجود گفتگوی نمایندگان ایران و ترکمنستان به منظور برطرف کردن مشکل کامیون‌‌ها و بارهای متوقف شده در گذرگاه‌های مرزی، این مذاکرات بی‌نتیجه بوده و ۳۰ واگن مواد غذایی بلاتکلیف در گذرگاه‌های مرزی برگشت خورده اند.

دولت ترکمنستان پس از شیوع کرونا اعلام کرد که مرزهایش با ایران را می‌بندد.