دولت فنلاند برای بررسی شرکت کردن “داوطلبان” فنلاندی در کشتار یهودیان به تحقیق می پردازد

افشای این واقعیت تلخ که دولت فنلاند در جریان جنگ جهانی دوم با آلمان هیتلری همکاری می کرده و حتی افرادی را به عنوان “داوطلب” برای گروه آدمکشان اس اس می فرستاده که بتوانند یهودیان بیشتری را بکشند، مردم آن کشور را تکان داد و رئیس جمهوری فنلاند گفت این واقعیت شرم آوری است که باید درباره آن همه تحقیقات لازم صورت گیرد و همه حقایق آشکار شود.

در گزارشی که روز گذشته (پنجشنبه) از رادیو پیام اسرائیل پخش شد، از جمله آمده بود که دفاتر خاطرات شماری از افرادی که به عنوان داوطلب از فنلاند به المان فرستاده شده بودند، در فنلاند شناسایی گردیده و انتشار یافته و موجب یک جنجال بزرگ و شرمندگی اخلاقی شده است.

یک سازمان یهودی که در پی شکار نازی ها می باشد تا آن ها را به دادگاه بکشاند، روز گذشته از دولت فنلاند خواستار انجام تحقیقات گسترده در این زمینه شده بود.

رئیس جمهوری فنلاند اعلام داشت که یک کمیسیون تحقیق برای بررسی این موضوع برپا خواهد شد و اگر معلوم شود که شهروندان فنلاندی علیه یهودیان مرتکب جنایت شده اند، اقدامات لازم به عمل خواهد آمد.

گروه اس اس در آلمان که دولت فنلاند در دوران جنگ جهانی دوم افرادی را به عنوان “داوطلب” به کمک آن ها فرستاده، از بیرحم ترین جنایتکاران نازی در کشتار یهودیان بودند. سازمان های یهودی خواستار تحقیقات کامل دولت فنلاند در این زمینه شدند و اعلام کردند که اگر افرادی مرتکب جنایت شده اند و هنوز زنده هستند، باید محاکمه و مجازات شوند.

یک دیدگاه

  1. لعنت به همه دشمنان یهودیان از هر نوع مذهب و کیش از نوع افتراء زدن مسیحیان به یهودیان و از نوع نفرت حکومت اسلامی ایران و محو کردن اسرائیل از صفحه روزگار و از نوع غرب زده گی یهودی‌ستیزی (به انگلیسی: Antisemitism ، ترجمهٔ تحت‌اللفظی: نگرش ضدسامی) به ستیزه‌جویی با یهودیان و نگاه منفی و کینه‌جویانه همراه با پیش‌داوری نسبت به آنچه یهودی است گفته می‌شود

Comments are closed.