دونالد ترامپ فرمان اجرایی برقراری وضعیت اضطراری ملی در قبال ایران را به مدت یک سال دیگر تمدید کرد

در متن پیام دونالد ترامپ به کنگره آمریکا که در وبسایت کاخ سفید منتشر شده است آمده است که روابط ایالات متحده با ایران هنوز به حالت عادی بازنگشته و فرآیند اجرای توافقنامه ۱۹ ژانویه ۱۹۸۱ در جریان است

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا فرمان اجرایی برقراری وضعیت اضطراری ملی در قبال ایران را به مدت یک سال دیگر تمدید کرد.

در روز ۱۴ نوامبر سال ۱۹۷۹ جیمی کارتر رئیس جمهوری وقت آمریکا برای نخستین بار این فرمان اجرائی را صادر کرد و از آن زمان تاکنون هر ساله تمدید میشود.

در متن پیام دونالد ترامپ به کنگره آمریکا که در وبسایت کاخ سفید منتشر شده است آمده است که روابط ایالات متحده با ایران هنوز به حالت عادی بازنگشته و فرآیند اجرای توافقنامه ۱۹ ژانویه ۱۹۸۱ در جریان است.

اشاره آقای ترامپ به توافق نامه در الجزایر است که ایران با آمریکا در ۱۹ ژانویه ۱۹۸۱ برای پایان دادن به قائله گروگانگیری کارمندان سفارت آمریکا در تهران امضا کردند کارمندان سفارت پس از ۴۴۴ روز از اسارت آزاد شده و به کشورشان بازگشتند.

دونالد ترامپ تصریح کرده است به همین دلیل لازم است فرمان وضعیت اضطراری ملی که در تاریخ ۱۴ نوامبر سال ۱۹۷۹ صادر شد و کلیه اقداماتی که برای مقابله با این وضعیت اضطراری وضع شده است پس از ۱۴ نوامبر سال ۲۰۱۸ ادامه میابد.

رئیس جمهوری آمریکا در ادامه تصریح کرده است بنابراین براساس این قانون من یک سال دیگر فرمان اجرایی شماره ۱۲ ۱۷۰ را تمدید می کنم.

۳۰۰ شخص حقیقی و حقوقی جدید به فهرست تحریم های آمریکا علیه ایران اضافه می‌شوند درحالی فرمان اجرایی برقراری وضعیت اضطراری در قبال ایران برای یک سال دیگر تمدید می‌شود که مقام‌های ارشد آمریکا دوشنبه ۱۴ آبان از بازگشت تمامی تحریم‌ها علیه صنعت نفت و گاز و همچنین کشتیرانی و سیستم بانکی ایران خبر دادند.

دونالد ترامپ از زمان کارزار انتخاباتی خود در سال ۲۰۱۶ همواره به توافق اتمی با ایران انتقاد می‌کرد که در ۱۸ اردیبهشت سال جاری خروج آمریکا از توافق برجام و دستور بازگشت تمامی تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی را صادر کرد.

تحریم ها در دو مرحله اجرایی شد.

ترامپ گفت که اقدامات پیشگیرانه او سبب گردیده که قیمت فرآورده‌های نفتی در جهان با تحریم‌های ایران بالا نرود.

یک دیدگاه

Comments are closed.