پرزیدنت ترامپ: ارزیابی دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا در مورد تهدیدات امنیتی از سوی ایران، درست و با  نظر من منطبق است

آقای ترامپ در توییتر خود نوشته است جلسه ای عالی با تیم اطلاعاتی دفتر کار ریاست جمهوری داشتم و به من گفتند کاملا با من در مورد ایران داعش کره شمالی و غیره هم نظر هستند

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفته است که برخلاف آنچه که گذشت گزارش شده است ارزیابی دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا در مورد تهدیدات امنیتی علیه ایالات متحده از جمله از سوی ایران درست و با  نظر خود او منطبق است .

آقای ترامپ در توییتر خود نوشته است جلسه ای عالی با تیم اطلاعاتی دفتر کار ریاست جمهوری داشتم و به من گفتند کاملا با من در مورد ایران داعش کره شمالی و غیره هم نظر هستند .

گزارش آنان در سنا توسط رسانه‌ها تحریف شده است وی افزوده است پیشنهاد می کنم شما متن کامل گزارش آنان را بخوانید انتشار مطالب جعلی برای کشورمان خیلی بد است من برای جامعه اطلاعاتی مان ارزش فراوان قائل  هستم . خوشبختانه جلسه خوبی بود و همه یک جور فکر می کنیم .

2 دیدگاه‌

  1. ما ملت زجر کشیده از ظلم و جور چهل ساله جمهوری اسلامی از آقای ترامپ میخواهیم که با فشار بیشتر بر حکومت ایران کار او را یکسره کند تا دنیا از شر ترور و تروریست راحت شوند.

Comments are closed.