رئیس‌جمهوری روسیه از دیدار خود با روسای جمهوری ایران و ترکیه در روسیه خبر داد

هر سه کشور تاکنون خواسته خود مبنی بر یافتن راه حل سیاسی برای پایان  دادن به جنگ داخلی در سوریه را اعلام کردند

کاخ کرملین اعلام کرد  ولادمیر پوتین رئیس جمهوری فدرال روسیه روز پنجشنبه ۲۵ بهمن در شهر سوچی در جنوب غربی روسیه  با حسن روحانی و رجب طیب اردوغان دیدار و گفتگو خواهد کرد.

کاخ کرملین موضوع گفتگو های آینده رهبران سه کشور را اعلام نکرده اما ولادیمیر پوتین در ماه گذشته گفته بود که در حال تدارک چنین دیداری برای گفتگو در مورد وضعیت سوریه است.

ترکیه و روسیه به دنبال ایجاد منطقه امن در سوریه هستند.

هر سه کشور تاکنون خواسته خود مبنی بر یافتن راه حل سیاسی برای پایان  دادن به جنگ داخلی در سوریه را اعلام کردند.

اما مشکلات اصلی میان سه کشور این است که روسیه و ایران از بشار اسد رئیس جمهوری سوریه حمایت می‌کنند در حالی که ترکیه همانند آمریکا و سایر متحدانش در ناتو خواستار برکناری اسد از قدرت است.

همچنین ساعتی پیش از اعلام کاخ کرملین مبنی بر دیدار آینده رییس جمهوران سه کشور در سوچی رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه گفت با دولت سوریه در تماس است.

وی در عین حال تاکید کرد این تماس‌ها در سطوح پایین و در حد مقام‌های امنیتی دو کشور است.

رئیس جمهوری ترکیه در حالی این سخنان را ایراد می‌کند که از مخالفان سرسخت بشار اسد است و از طرفی بنیامین نتانیاهو هم قرار است طی هفته‌های آینده دیداری با ولا دبیر پوتین داشته باشد که تاریخ آن هنوز مشخص نشده است.