رئیس اداره بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت رژیم:کورونا شبیه آنفولانزا است!!!

رئیس اداره بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت رژیم،گفت: موج اول اپیدمی کرونا و بیماری کووید ۱۹ که از اسفند شروع شده، خرداد امسال فروکش می‌کند اما تابستان موارد تک گیر دارد و موج دوم همه گیری این بیماری در فصل پاییز شروع می‌شود.

حسین عرفانی روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: ویروس کرونا در دو یا سه هفته گذشته روند نزولی و رو به کنترل داشته، هر چند بیماری کووید ۱۹ به طور کامل خاموش نشده است. پیش بینی این است که بعد از کنترل نسبی و فروکش کردن این بیماری با حرکت به سمت خرداد ماه، موارد این بیماری به صورت تک گیر در جامعه اتفاق بیفتد اما کاملا ریشه کن نمی شود.

وی گفت: موج اول کرونا در ایران از اول اسفند شروع شد و هنوز ادامه دارد، البته ممکن است در این مدت شاهد نوساناتی در اپیدمی کووید ۱۹ بوده باشیم اما این نوسانات به معنای موج بیماری نیست و انتظار این است که موج دوم کرونا را در پاییز امسال و با سرد شدن شاهد باشیم.

در همان حال که مقام های رژیم اعلام میکنند که توانسته اند کنترل بحران ویروس کورونا را به دست گیرند هیچ گونه آمار دقیق و شفافی را منتشر نمی کنند که هم اکنون چه تعداد از مردم به این ویروس مبتلا شده و یا قربانی شده اند.

در تازه ترین نمونه از این پنهانکاری رژیم سازمان ثبت احوال از ارایه آمار فوتی ها خودداری می کند که این خود میتواند نشان از آمار بالای فوت شدگان به سبب ویروس کورونا باشد.

ترفند دیگر رژیم برای مخفی کاری آمار قربانیان ثبت علت مرگ به دلایل غیر واقعی می باشد که در طول چند هفته گذشته بارها از سوی کادر درمانی بیمارستانها افشا شده است.

رئیس اداره بیماری های واگیر وزارت بهداشت افزود: در واقع رفتارهای ویروس کرونا تا حدود زیادی شبیه ویروس آنفلوانزاست و از نظر سرایت و علایم تا حدود زیادی شبیه آنفولانزاست و شباهت های زیادی دارند.

این سخنان مقام حکومتی و کاهش دادن ویروس مرگبار کورونا به یک آنفولانزای ساده در حالی بیان میشود که بیشتر کشورها از جمله ایالات متحده با تمام توان در حال مبارزه با این ویروس هستند و رژیم از آنجا که در شرایط وخیم اقتصادی قرار دارد و از بیم ورشکستگی کامل اقتصاد که در پی آن فروپاشی سیاسی و سقوط رژیم را در پی دارد در تلاش هستند از سویی ویروس کورونا را یک آنفولانزای ساده جلوه داده و از سوی دیگر مردم را آرام کرده که به روند عادی زندگی روزمره بازگردند تا از فروپاشی اقتصاد جلوگیری کنند.