رئیس دفتر روحانی ادعا کرد:  از نرخ کالاها در بازار راضی نیستیم، عامل روانی،  موجب بالا رفتن نرخ آنان شده است

محمود واعظی «تحریم‌ها و جنگ روانی دشمنان» را دلیل افزایش قیمت‌ها در ایران معرفی کرد و گفت :  «عامل روانی» از خارج و داخل ایران نوعی ناامیدی را به مردم تزریق می‌کند و در مجموع، تعامل این دو باعث افزایش قیمت‌ها شده است.

این در حالی که کمبود پول و پایین آمدن ارزش تومان قیمت ها را بالا برده است

واعظی، در ارتباط با افزایش ناگهانی و روزافزون نرخ کالاهای اساسی در ایران  گفت: «اصلا از قیمت‌ها راضی نیستیم دغدغه اصلی رییس ‌جمهوری و وزرا معیشت مردم است».

واعظی در ادامه مدعی شد که شخص روحانی و همه اعضای دولت سعی دارند مشکل معیشت مردم را حل کنند، و «در جلسات اقتصادی که داریم وقت زیادی برای همفکری برای عبور از شرایط سخت موجود می‌گذاریم و همچنین تلاش می‌کنیم قیمت‌ها از این بیشتر افزایش پیدا نکند و به سمت کاهش قیمت‌ها برویم.»

واعظی همزمان  اعتراف کرد :  به خاطر تحریم ها هیچ کشوری با ما ارتباط ندارد و ما  در جابه‌جایی پول دچار مشکل شده ایم و نمی‌توانیم با همه کشورها تجارت کنیم،کالاهای مورد نیاز را گران‌تر از حد معمول خریداری می‌کنیم و این باعث افزایش قیمت کالاها می‌شود.

او افزود:  موضع‌گیری اروپایی‌ها درباره حفظ برجام شفاف بوده،  آن‌ها علاقمندند به تعهداتشان عمل کنند، اما نمی‌توانند چون اقتصادشان با آمریکا گره خورده است. «اروپایی‌ها با سیاست پرزیدنت  ترامپ در این سه سال مشکل پیدا کرده‌اند و آنها منتظرند تا  او برود تا بتوانند به تعهداتشان وفادار بمانند.»