رئیس ستاد نیروهای مسلح حکومت ایران: برای آنکه تسلیم آمریکا نشویم، باید تاب آوری مردم را در برابر فشارها افزایش دهیم

پاسدار محمد باقری، رئیس ستاد نیروهای مسلح حکومت ایران در نشست مشترک با کمیتۀ پدافند غیرعامل گفت:  هدف آمریکا را از اعمال فشارهای حداکثری و تحریم ها علیه ایران پذیراندن راهبردهای خود به مردم ایران جهت واداشتن حکومت اسلامی ایران به مذاکره و تسلیم در مقابل آمریکا دانست و به همین خاطر خواستار افزایش “تاب آوری” مردم ایران شد.

باقری توضیح نداد که منظور وی از تاب آوری چیست او در ادامه سخنانش گفت:  “تسلیم در مقابل آمریکا” “هیچگاه با اهداف نظام مقدس ما انطباق ندارد.”

او گفت: نباید هیچگونه “احساس ضعفی در برابر دشمن” از خود نشان دهیم که این، به گفتۀ وی، آمریکا را به ادامه و تشدید فشارها و “تجاوز” ترغیب می کند.

در شبکه های اجتماعی ابراز نگرانی می شود که آیا منظور باقری محنت و محدودیت های و ذلت های بیشتری برای مردم ایران است؟؟ .

همزمان در اظهاراتی جداگانه، پاسدار غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیر عامل، نیز در همین نشست مشترک گفت که کشور با “الگوهای جدیدی از تهدیدات” روبرو است که وی از آن به عنوان “تهدیدهای مردم محور” یاد کرد و گفت : “هر سناریویی که علیه کشور طراحی می شود، محاسبات دشمن روی مردم است.”

پاسدار غلامرضا جلالی سپس تأکید کرد که تنها راه خنثی کردن “تهدیدهای مردم محور دشمن” “محافظت” از مردم یعنی “تأمین نیازمندی‌های آنان در زمان تهدید است.”

محمدباقر قالیباف، نیز در این باره  گفت که با پیروی از تاکیدات رهبری ، مجلس با تفاهم و همکاری دولت نخواهد گذاشت “که در شرایط دشوار معیشتی کنونی، مردم احساس کنند که در وسط مشکلات تنها هستند و کسی در اندیشۀ کوچک شدن سفرۀ آنها نیست.”

قالیباف در ادامه  وعده داد که به زودی “تامین کالاهای اساسی خانوارها آغاز خواهد شد.”