خمینی گفته بود مجلس در راس امور است و امروز رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس فاش ساخت باج گیری ها و رشوه دادن ها به همه ارکان نظام سرایت کرده است بطوریکه برخی از نماینده ها ی مجلس یک شبه میلیاردر می شوند و مجلس را از راس امور بودن هم انداخته اند .
حسین انصاریراد، گفت : فساد در مجلس بیداد می کند امتیاز گرفتنها و باجگیریها به مرور زمان به همه ارکان نظام سرایت میکند و تنها در مجلس نیست. اگر همین الان ثروت کسانی را که در دورههای گذشته به مجلس آمدهاند، محاسبه و با امروز مقایسه کنند، خواهید دید کسانی که روزی هیچ چیزی نداشتند امروز صاحب میلیاردها مال و اموال شدهاند.
وی افزود: یکی از مصادیق امتیازگیری نمایندگان ، اقرار پسر یک نماینده به داشتن چهار شغل است چرا نمایندهای که روزی هیچ چیزی نداشت یکباره میلیاردر میشود. کسانی که میلیاردها پول صرف آمدن به مجلس میکنند، طبیعتا باید چندین برابر آن توقع داشته باشند و این اصل فساد است.
وی افزود: سیستم تبعیض در مدیریت کشور عامل فساد نمایندگان، است وقتی افراد با نظر شورای نگهبان وارد مجلس میشوند، دیگر خود را در برابر مردم مسئول نمیدانند.
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: کسانی که میلیاردها پول صرف آمدن به مجلس میکنند، در صورتی که تمام حقوق مجلس از اول تا آخرش به یک میلیارد نمیرسد، طبیعتا باید چندین برابر آن توقع داشته باشد و این به معنای فساد است. وقتی پسر نماینده میگوید من چهارتا شغل دارم، این از کجا ناشی میشود؟ تا زمانی که تبعیض باشد باید منتظر این رفتارها هم باشیم.
انصاری راد افزود: وضعیت مالی نمایندگان و فرزندانشان، پارتیبازیها و لابیگریهایی که میکنند، امر پوشیدهای نیست و آنان یک مرتبه با این اقدامات میلیاردر می شوند..
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در مجلس گفت: ثروتهای بادآورده نمایندگان و رفتارهای باجخواهانهشان در هنگام رایدادن، ناشی از تبعیض مدیریتی در کشور است. وقتی مجلس بر اساس نظر شورای نگهبان این گونه تشکیل میشود به طوری که عدهای حذف و عدهای دیگر هم با نوع فهم شورای نگهبان به مجلس میآیند نمیتوان انتظار بیشتری از آن داشت.
فاضل موسوی، عضو کمیسیون اصل ۹۰ در مجلس گفته بود: «وقتی فردی نماینده میشود که در حد و اندازه آن صندلی نیست، طبیعی است که وسوسه میشود و به سمت باجگیری حرکت میکند. خیلی ها حساب شده وارد این حوزه میشوند و از جایگاه نمایندگی استفاده غیرقانونی میکنند متاسفانه کم نیستند و روز به روز بر شمار آنها اضافه میشود.
فاضل موسوی به تفاوت فاحش وضعیت مالی برخی نمایندگان در زمان شروع و پایان نمایندگی اشاره میکند و میگوید نه فقط مجلس، بلکه بسیاری از دستگاهها در ایران به بیماری باجگیری و رانت خواری مبتلا هستند.
محمود صادقی، نماینده اصلاح طلب مجلس ، سال گذشته گفته بود که تعدادی از نمایندگان مجلس در جریان بررسی طرح تحقیق و تفحص از شهرداری تهران، رشوه گرفتهاند. و یکی از نمایندگان هولوگرام تغییر کاربری به ارزش یک میلیارد تومان و تعدادی دیگر کارت پول پنج میلیون تومانی گرفتهاند.
ولی داداشی، عضو کمیسیون اصل نود در مجلس پیشتر گفته بود: «به واسطه برخی لابیها و اتفاقاتی که پشت پرده در مجلس رخ میدهد، مجلس هم از راس امور بودن افتاده است».
ای خائن، دریای مازندران چی شد؟!!!
این سخنان یعنی هیچکدام از ارکان حکومتی دیگر قابل اعتماد نیست و نمیتوان به آن امیدی داشت . چنین حکومتی دیگر مشروعیت ندارد و بایستی در یک رفراندوم آزاد مردم در باره آینده خود تصمیم بگیرند.