
وب سایت خبری “رادیو فردا” که با بودجه دولت آمریکا و با تصویب کنگره آن کشور اداره می شود، در خبری پیرامون برگزاری یک کنفرانس ضد تروریستی در مراکش که نمایندگان اسرائیلی نیز در آن حضور داشتند، ادعا کرد که اسرائیل تلاش کرده خطرات تروریستی از جانب حکومت ایران را بزرگنمایی کند.
در این خبر، به همایشی اشاره شده که چندی پیش در مراکش برگزار شد و درباره سازمان های تروریستی و به ویژه داعش و القاعده مطالب گسترده ای بیان شد و به موازات آن، سخنرانان اسرائیلی بر خطرات تروریستی از جانب رژیم ایران انگشت گذاشتند.
وب سایت خبری “رادیو فردا” عنوان خبر خود را چنین انتخاب کرد “تلاش اسرائیل برای برجسته کردن تهدید ایران در کنفرانس ضد تروریستی”. واژه “برجسته کردن” در مواردی به کار می رود که کسی بخواهد چیز کوچکی را درشت جلوه دهد، که در مورد انگشت گذاشتن به روی خطرات تروریستی حکومت ایران، سوء تعبیر است و جنبه مغرضانه دارد. زیرا همگان بر خطراتی که از جانب رژیم ایران امنیت منطقه و جهان را تهدید می کند، اتفاق نظر دارند و نیازی به “برجسته کردن” آن نیست.
همچنین، وقتی در یک همایش بین المللی که در مراکش برگزار می شود و از خطرات تروریستی در جهان سخن گفته می شود، بسیار بدیهی است که نمایندگان اسرائیلی بر خطرات رژیم ایران انگشت گذارند که اسرائیل را به نابودی تهدید می کند و سازمان های تروریستی متعددی در منطقه برپا ساخته که به عملیات جنایتکارانه گسترده دست زده و می زنند.
همچنین به کار بردن واژه “تلاش اسرائیل” از جانب وب سایت رادیو فردا، متهم ساختن اسرائیل به نوعی غرض ورزی برای پیش بردن منافعی است که شاید مشروعیت ندارد. سخنرانی کارشناسان اسرائیلی را که در همایشی برای بررسی فعالیت های تروریستی در منطقه و جهان صورت می گیرد، نمی توان “تلاش اسرائیل” نامید، زیرا این سخنرانی ها بخشی از برنامه همایش بوده که در آن هر سخنران، موضوع خاصی را مورد بحث و بررسی قرار داده و بر آن تاکید کرده است.
با آن که بودجه وب سایت رادیو فردا و برنامه های رادیویی و تلویزیونی آن توسط کنگره آمریکا تامین می گردد، گردانندگان جدید این رادیو فراموش کرده اند که دولت ایالات متحده رسما اورشلیم را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت شناخته است. در حالی که صدای آمریکا در همه اخبار و گزارش های وب سایتی خود واژه «اورشلیم» را به کار می برد، گردانندگان جدید رادیو فردا در بسیاری موارد از واژه “بیت المقدس” به جای اورشلیم استفاده می کنند که نوعی همخوانی با عواملی است که با نام جعلی از پایتخت اسرائیل اسم می برند.
گفتنی است که “بیت المقدس” نیایشگاه بزرگ یهودیان در شهر اورشلیم است که سه هزار سال پیش توسط حضرت داود طرح ریزی شد و حضرت سلیمان آن را به روی تپه ای به نام “تپه صیون” برپا کرد که نام جنبش صهیونیسم نیز از آن گرفته شده است.
در طول سه هزار سال، بیت المقدس، یعنی نیایشگاه مرکزی ملت یهود، به عنوان نماد ملی و فرهنگی یهودیان تلقی می شده و می شود و آنانی که به جای واژه “اورشلیم” از پایتخت اسرائیل به عنوان “بیت المقدس” نام می برند، عملا تایید می کنند که این خاک متعلق به یهودیان است و توسط پادشاهان باستانی یهود برپا شده و همچنان پایتخت و قبله گاه ملت یهود محسوب می شود.