راکت شلیک شده از غزه هنگام سخنرانی نتانیاهو، شکار شد. نیروی هوایی اسرائیل چند موضع نظامی غزه را بمباران کرد

هنگام سخنرانی انتخاباتی نتانیاهو در اشکلون، یک راکت به سوی شهر از ناحیه غزه شلیک شد، ولی “گنبد آهنین” آن را در هوا شکار کرد

در واکنش به شلیک یک راکت از نوار غزه به سوی خاک اسرائیل، نیروی هوایی اسرائیل چند هدف نظامی متعلق به حماس در نوار غزه را مورد حمله قرار داد و به آن ها آسیب رساند.

شب گذشته، هنگامی که بنیامین نتانیاهو رهبر حزب لیلکود به شهر اشکلون در جنوب کشور رفته بود تا در یک کارزار درون حزبی، برای گزینش خود به ادامه رهبری حزب، سخنرانی کند، یک فروند راکت از داخل غزه به سوی این شهر که تا آن جا کمتر از ده کیلومتر فاصله دارد شلیک شد که سامانه ضد موشکی “گنبد آهنین” آن را در هوا شکار کرد و منهدم ساخت.

با به صدا در آمدن آژیر خطر در اشکلون، محافظان نخست وزیر او را به مکان امن بردند و دقایقی بعد جلسه سخنرانی ادامه یافت. سه ماه پیش نیز هنگامی که نتانیاهو برای یک سخنرانی انتخاباتی به آن مکان رفته بود، موشکی شلیک شد که آن هم در هوا شکار گردید.

نتانیاهو شب گذشته، پس از خنثی شدن موشک تهاجمی، به حاضران گفت که عامل پرتاب موشک قبلی نابود شده است و سرنوشت کسی که این موشک دوم را فرستاده نیز، بهتر از او نخواهد بود.

آگاهان نظامی در اسرائیل بر این باورند که راکت شب گذشته توسط حماس و یا جهاد اسلامی آزادی فلسطین شلیک نشده، بلکه ممکن است تعرضی از جانب افراد خودسر باشد. استدلال آن است که هر دو گروه حاکم در غزه، خواهان آرامش هستند تا بتوانند خود را تقویت کنند.

در ماه های اخیر مصر کوشیده است از طریق تماس بین گروه های غزه و دولت اسرائیل، موجب برقراری نوعی آرامش شود. امیر نشین قطر اعطای یک کمک مالی کلان به حماس را تعهد کرده بود که تا کنون بیش از شصت میلیون دلار آن پرداخت شده و ادامه این کمک منوط به برقراری آرامش می باشد. اسرائیل در روزهای اخیر ناحیه مجاز برای ماهیگیران غزه در دریای مدیترانه را افزایش داده تا به بهبود زندگی آنان کمک کرده باشد. ولی گروه هایی وجود دارند که می خواهند بحران اوضاع ادامه یابد.

یک دیدگاه

  1. باید ریشه این راکت وموشک پرانیهای موجود از هر زاویه وناحیه ای خارج از مرزهای کشور اسراییل راخشکانید تا مردم ودولت اسراییل درآرامش کامل زندگی کنند.

Comments are closed.