
رسانههای روسیه نوشتند که سپاه پاسداران قصد دارد قطعات باقی مانده از پهپاد آمریکایی را که ۴ روز پیش با شلیک موشک توسط سپاه پاسداران سرنگون شد به روسیه تحویل دهد تا این کشور از آن برای تحقیقات و توسعه تکنولوژی خود استفاده کند.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران ادعا کرده گفت: «ما نیازی به بررسی مهندسی معکوس و تکنولوژی این پهپاد آمریکایی نداریم و به خود کفایی کامل رسیده ایم .و حتی توانسته ایم در مقابل کسانی که به ما تجهیزات دفاعی از جمله موشک و سیستمهای پدافندی ندادند این را ثابت کنیم و در سرنگونی این پهپهاد این کار را نشان دادیم» .
این سخنان نشان می دهد که گزارش رسانه های روسی در مورد احتمال انتقال قطعات متلاشی شده به دولت مسکو درست باشد. به گفته آگاهان، بی تردید چنین اقدامی، خشم ایالات متحده را شعله ورتر خواهد ساخت، زیرا از دیدگاه دولت واشنگتن، روسیه یک دشمن و یک رقیب امنیتی محسوب می گردد.
از سوی دیگر، حکومت ایران درحالی ادعا می کند که به خود کفایی رسیده که بخش اعظم تکنولوژی نظامی را از راه کپی برداری از کشورهای دیگر به دست آورده است .
آخوند لطفالله دژکام امام جمعه شیراز ، در خطبه روز جمعه اخیر گفته بود: «در کشوری که سامانه موشکی سوم خرداد را تولید میکند، وضعیت بد خودروسازی نشاندهنده وجود ضعف در مدیریت کشوراست.»
پهپاد “ام کیو ۴ سی” که با موشک سپاه پاسداران ایران سرنگون شد، یکی از گرانقیمتترین و پیشرفتهترین پهپاد نظامی در دنیا محسوب می شود.
حملات سایبری حکومت ایران علیه نهادهای آمریکایی شدت گرفته است .
دو شرکت امنیت سایبری خبر دادند که هکرهای “احتمالا وابسته به حکومت ایران” در هفتههای اخیر حملات اینترنتی خود را علیه نهادهای دولتی، اقتصادی و بخش نفت و گاز ایالات متحده شدت بخشیده اند .
شرکت های «کراود استرایک» و «فایر آی»، دو شرکت امنیت سایبری که فعالیتهای مخرب اینترنتی را رصد میکنند، خبردادند که حمله سایبری حکومت ایران علیه نهادهای آمریکایی در هفته های اخیر شدت گرفته است .
در ادامه ی این گزارش امده است: بیشتر این حملات از طریق «فیشینگ» (تلاش برای به دست آوردن محتویات شبکه از طریق جعل وبسایت یا نشانی ایمیل) صورت گرفته و حتی ایمیلهای فیشینگ به دفتر رئیس جمهوری آمریکا نیز ارسال شده است.
مقامهای حکومت ایران در ارتباط با این خبر واکنش نشان نداده اند .
آژانس امنیت ملی (ان.اس.ای) در آمریکا به آسوشیتدپرس گفته است که در گذشته مواردی جدی از اقدامات مخرب سایبری ایران دیده شده و در چنین زمانی که تنشها به اوج رسیده نیز همگان باید مراقب حملات سایبری ایران باشند.