بهترین بخش از گزارش هایی که در رسانه های همگانی اکثر کشورها در روزهای اخیر انتشار می یابد، اسیبی دردناکی است که به مردم غزه در نتیجه واکنش ارتش اسرائیل به حملات موشکی حماس به اسرائیل روی داده است.
همین انتشار گزارش های یک جانبه، بی آن که رنج مردم اسرائیل را نیز مورد توجه قرار داده باشد، مانند همه درگیری های نظامی پیشین، خشم بسیاری از مردم جهان را علیه اسرائیل برانگیخته و تظاهرات گسترده ای را علیه این کشور به دنبال آورده است.
رسانه های همگانی مرتبا فیلم هایی از ویرانی در غزه و دشواری زندگی در آن جا پخش می کند. ولی گزارشی منتشر نشده که در آن دیده شود دو کارگر تایلندی در اسرائیل، به علت اصابت یک خمپاره پرقدرت به کارگاه بسته بندی میوه تکه تکه شدند و هشت تن دیگر زخمی گردیدند.
همچنین گزارشی پخش ند که چگونه یک کودک اسرائیلی که همراه با خانواده، به اتاق امن پناه برده بود به دنبال اصابت ترکش موشک به کرکره فلزی اتاق امن، مستقیما به آن کودک اصابت کرد و او در آغوش مادر خود جان داد.
دولت اسرائیل برای تامین امنیت شهروندان بیشترین تلاش را می کند و اگر چند خانه در اسرائیل آسیب دیده است خبر داغی در معیار رسانه های جهانی محسوب نمی شود و می توان آن را نادیده گرفت.
روزنامه نیویورک تایمز یک گفتگوی نیم ساعته را به دختری در داخل غزه اختصاص داد که از رنج خانواده خود سخن می گفت و اسرائیل را مسئول این فاجعه قلمداد می کرد و این در حالی که جنگ موشکی را حماس آغاز کرد و شهر مقدس اورشلیم و حومه آن را هدف نخستین ضربات موشکی خود قرار داد و همه تلاش ارتش اسرائیل مصروف آن است که با وارد آوردن ضربات دردناک نظامی، قدرت حملات موشکی حماس را خنثی کند و در همان حال بیشترین کوشش را مبذول دارد که کمترین آسیب به اهالی غیرنظامی عزه وارد آید.
یکی از انتقادهای گزنده ای که در رابطه با جنگ موشکی حماس، علیه اسرائیل مطرح می گردد، آن است که چرا تلفات در اسرائیل نیم دهم تلفات در غزه بوده است.
آقای منشه امیر در چند مصاحبه تلویزیونی در روزهای اخیر روشن ساخت که هنگام عملیات جنگی، هنگامی که کشوری مورد حملات موشکی دشمن قرار می گیرد، باید در کوتاه مدت بیشترین قدرت نظامی خود را به کار گیرد تا توان تهاجمی دشمن را هرچه زودتر فلج کند و جان مردمان نجات یابد و تلفات متوقف گردد.
آقای امیر توضیح داد که نمی توان انتظار داشت که اگر یک سیلی به اسرائیل وارد می آید، با یک سیلی به دشمن جواب بدهد، بلکه باید با کوبنده ترین حملات، دشمن را کاملا فلج کند.
فرمانده سپاه پاسداران در روزهای اخیر گفته بودند که موشک های حماس و جهاد، اسرائیل را به خاکستر مبدل ساخته است. هر اندازه که این ادعا تمسخر انگیز و یاوه گویانه باشد، ولی بازهم چگونه می توان ادعا کرد که اسرائیل باعث خرابی ها در غزه شده است؟
آقای امیر پرسید: چگونه است که حماس قرارگاه ها و ستاد فرماندهی و انبارهای اسلحه خود را در مراکز جمعیتی برپا می کند و دنیا اعتراض دارد که چرا در عملیات اسرائیل شماری از غیرنظامیان نیز جان باخته اند؟
آقای امیر توضیح داد که حماس در بیشترین گزارش های تلویزیونی و رادیویی که اجاره انتشار آن در جهان را می دهد، فقط از خرابی ها و کشته شدگان و زخمی ها اجازه پخش خبر می دهد و اگر خبرنگاران گزارش های واقعی بدهند، مجازات می گردند و حتی ممکن است به قتل برسند.
رادیو بی بی سی در بخش زبان دری، زبان فارسی افغانستان روز گذشته (چهارشنبه) مناظره ای را پخش کرد که آقای امیر درباره جنگ غزه توضیحات بیشتری داد.
در مورد رنج و محنتی که مردم غزه با آن روبرو هستند، آقای منشه امیر گفت که خود سرکردگان گروه های ترور در رسیدن کمک های انسان دوستانه از جانب اسرائیل به غزه اخلال می کنند. یک نمونه آن روز گذشته (چهارشنبه) و هنگامی رخ داد که سربازان اسرائیلی ترتیب عبور کامیون های حامل سوخت به غزه را هدایت می کردند تا کارخانه برق آن سرزمین از کار نیافتد. یکی از این سربازان به دنبال گلوله ای که از داخل غزه شلیک شده بود زخمی گردید و انتقال سوخت برای ساعاتی متوقف شد.