در همان حال که حکومت اسلامی ایران، تقریبا هر ماه از طراحی و تولید موشک تازه ای سخن می گوید و یا از آزمایش های موشکی جدید خود خبر می دهد، اسرائیل اعلام کرد که یک رشته آزمایش های جدید در مورد نوع بهینه سازی شده سیستم ضد موشکی اسرائیل با موفقیت پایان یافته است. سخن از سامانه ضد موشکی “ختس شالوش” یا پیکان سه می باشد که موشک های بالستیک و دو پرواز دشمن را در فضای خارجی نابود می کند.
سامانه ختس شالوش حدود ده سال پیش توسط دانشمندان و مهندسین اسرائیلی طراحی گردید و بخش مهمی از هزینه ساخت آن را ایالات متحده تامین کرد و رشته آزمایش های اخیر نیز با کمک ایالات متحده در آلاسکا انجام شد و همگان از طرز کار آن ابراز رضایت کردند.
علت انتخاب آلاسکا برای انجام این رشته آزمایش ها آن است که خاک و فضای اسرائیل به اندازه کافی بزرگ نیست که بتوان موشکی را به خارج از فضا فرستاد و آن را نابود کرد.
منابع آگاه گفتند که در جریان آزمایش ها در آلاسکا، سیستم ضد موشکی پیکان سه توانست یک موشک فرضی دشمن را در ارتفاع بسیار زیاد و خارج از جو زمین، ردیابی کرده و نابود سازد.
حکومت اسلامی ایران اعلام داشته که دارای یک رشته موشک های بالستیک با بردهای مختلف می باشد. رژیم ایران بارها تهدید کرده که می تواند اسرائیل را با یک رشته حملات موشکی نابود سازد. مقصود رژیم ایران، انجام حمله موشکی با کمک حزب الله لبنان، توسط حماس و جهاد اسلامی، و همچنین از خاک سوریه است. ولی خود حکومت نیز ممکن است اسرائیل را هدف حمله موشکی قرار دهد.
فرماندهان سپاه پاسداران ادعا کرده اند که با انجام یک رشته حملات موشکی از چند جهت، اسرائیل را در ظرف سی دقیقه نابود کنند.
اسرائیل دارای سه رشته سامانه ضد موشکی، به هدف شکار کردن موشک های مختلف با برد زیاد و یا میان برد و یا کوتاه برد می باشد.
واژه بالستیک به موشک هایی اطلاق می شود که پس از شلیک، وارد فضای خارجی می شوند و با نزدیک شدن به هدف، وارد جو زمین گردیده و با سرعت بسیار بالا، به هدف اصابت می کنند.
مقامات آمریکایی هفته پیش فاش ساختند که سپاه پاسداران دو موشک جدید را با برد یک هزار کیلومتر، در داخل خاک ایران آزمایش کرده است.
درود بر ارتش پر توان اسراییل. پایگاه های موشکی اوباشان موسوم به پاسدار رابکوبید،همزمان مقر سید علیل و مجلس آخوند پاسداری را هدف قرار دهید تا ایران آزاد شود و فتنه از جهان پاک شود. یقیناً تاریخ از شما به نیکی یاد خواهد کرد
میگویند که میتوان با ایجاد تداخل امواج الکترومغناطیسی موشکهای ارسالی توسط حکومت پلید ایران آنها را در فضا منحرف ساخته ویا حتی با برگشت به سوی اهداف خود رژیم مجبورساخته ویا درهوا منفجر کنید بجای ارسال موشک ختس که خیلی گران تمام می شود ولیکن به هر حال کارهای بسیار عالی اسراییل انجام داده که برای دفاع ازمردم وکشورش نیاز اصلی است.