رهبران اسرائیل تصمیم شورای حقوق بشر را “شرم آور” خواندند؛ حماس همچنان اسرائیل را به نابودی تهدید می‌کند

رهبران اسرائیل نسبت به تصویب قطعنامه در شورای حقوق بشر سازمان ملل به شدت ابراز خشم کردند و تاکید داشتند که این گونه قطعنامه ها، که آن را “ظالمانه” خواندند، در تصمیم اسرائیل برای دفاع از امنیت شهروندان و مبارزه قاطعانه با سازمان های ترور خللی وارد نخواهد ساخت.

آنها گفتند که نتیجه اینگونه رفتارها تشویق گروه های آدمکش است که علنا خواهان نابودی اسرائیل هستند، و هنگامی که چنین قطعنامه ای علیه اسرائیل صادر می شود، احساس پیروزی می کنند و بر شدت گستاخی خود می افزایند.

این نخستین بار نیست که اسرائیل با چنین رفتاری از جانب شورایی روبرو می شود که ظاهرا مدافع حقوق بشر است ولی با تصمیمات متعدد ضد اسرائیلی خود، عملات از ادامه جنایات علیه این کشور و مردم آن جانبداری می کند.

رهبران اسرائیل در واکنش های خود گفتند که این قطعنامه را یک پیروزی و تائید بر اعتراض طولانی مدت خویش می دانند که شورای حقوق بشر، آلت دست کشورهای دیکتاتوری قرار گرفته و اکثریت اسلامی و عربی و افراطی که در آن وجود دارد حقایق را مسخ می کند و دگرگون جلوه می دهد.

پرزیدنت روبی ریولین رئیس جمهوری اسلامی گفت که این قطعنامه نشان یک دنیای وارونه است که به متجاوز امان می دهد و کسی را که از خود و شهروندان خویش دفاع کرده، روی کرسی اتهام می نشاند.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر نیز این قطعنامه را شرم آور خواند و نشان دیگری از غرض ورزی یک سازمان بین المللی علیه دولت و ملت کوچکی دانست که در برابر اقیانوسی از ستیز و تنفر ، می خواند زنده بماند و از موجودیت خود دفاع کند.

بنی گانتس وزیر دفاع نیز گفت که چنین رفتارهایی، اسرائیل را از تصمیم قاطع برای دفاع از خود در برابر ترور فلسطینی باز نخواهد داشت.

سران حماس و جهاد اسلامی، ضمن آن که گله می کنند چرا ویرانی گسترده ای در غزه به وجود آمده، خود را پیروز جنگ می دانند و همچنان ادعا می کنند که اسرائیل را به نابودی خواهند کشید. آن ها می گویند که در اولین فرصت ممکن، نبرد علیه اسرائیل را از سر خواهند گرفت.

اکنون کشورهای جهان از لزوم بازسازی غزه سخن می گویند. ارزیابی می شود که میزان بودجه لازم، از پانصد میلیون دلار فراتر می رود. حماس این خسارات را یک پیروزی می داند و ادعا می کند که با برخورداری از مبالغ اهدایی حکومت ایران، و آن چه که “مسلمانان جهان” نامید، بدون نیزا به کمک کشورهای دیگر، این بازسازی را انجام خواهد داد.

شماری از اهالی غزه که خانه های آنان ویران گردیده و چادرخواب شده اند، به خبرنگاران خارجی گفتند که در جنگ هفت سال پیش نیز حماس وعده های مشابه داد، ولی هنوز خرابی ها جبران نشده است.