حسن روحانی در سخنانی، به سران حکومت ایران توصیه کرد که ماجراجویی نکنند و در تصمیم گیری ها و رفتارهای خود، سود و زیان کار را بسنجید تا حکومت از خطر دور بماند.
رئیس جمهوری اسلامی ایران که روز گذشته (یکشنبه) با خانواده های وزیران کابینه خود، به مناسبت افطار دیدار کرده بود، در توضیح دیدگاه خویش گفت: تصمیم گیری های درست از سوی مقامهای حکومتی، “میتواند برای کشور، جامعه، و کشورهای همسایه و منطقه بسیار تأثیرگذار باشد” و به صلح و امنیت در منطقه کمک کند.
روحانی به خرابکاری روز گذشته در چهار کشتی بازی در نزدیکی امارات عربی متحده اشاره مستقیمی نکرد. ولی بی تردید، اظهارات وی هشدارغیر مستقیمی به سران حکومت است که از ماجراجویی و عملیات گستاخانه خودداری ورزند و تصمیم هایی که می گیرند عاقلانه باشد و مشکلی به وجود نیاورد.
وی در توضیح دیدگاه خود گفت : «یک تصمیم درست وزیر یا مقام دولتی، میتواند برای همه کشور، جامعه، کشورهای همسایه و منطقه بسیار تأثیرگذار باشد و به صلح و امنیت در منطقه کمک کند”.
روحانی در حالی این توصیه را مطرح کرد، که خودش ماه گذشته گفته بود که اگر صادرات نفت ایران متوقف شود، رژیم قادر است نه تنها تنگه هرمز، بلکه به گفته وی، “تنگه های دیگری” را نیز ببندد.
آشنایان امور می گویند که خرابکاری در چهار کشتی باری در آب های جنوبی خلیچ فارس، دقیقا، گام نخست در اجرای این تهدید است.
کارشناسان ارزیابی کردند که این رویداد، حوزه خلیج فارس را یک گام دیگر به احتمال بروز جنگ بین ایران و ایالات متحده نزدیکتر می کند.
رییس جمهور رژیم اسلامی یکبار دیگر به اوضاع بسیار دشوار حکومت و وضع اقتصادی بحرانی اشاره کرد . ولی او به جای آن که راهکارهای عملی ارائه کند، از مردم خواست که به پروردگار یکتا متکی باشند.
روحانی در بخش دیگری از سخنان خود، به طور تلویحی خواستار شد که اختیارات حکومتی به رئیس جمهوری بازگردد و در این زمینه گفت: «دولت باید در تمامی زمینه های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و صلح و آرامش در جامعه، پاسخگوی مردم باشد».
رئیس جمهوری اسلامی ایران در سخنان روز گذشته خود گله کرده بود که همه اختیارات مهم و اساسی در امور اداره کردن کشور را از او سلب کرده اند.
روحانی، یک بار دیگراز مشکلات شدیدی که در مقابل رژیم قرار دارد سخن گفت و دوباره زبان به نصحیت گشود .
روحانی در دیدار دیروز (یکشنبه) خود با فعالان سیاسی رژیم گفته بود: ایران وضعیت مناسبی ندارد و”شرایط کنونی کشور بسیار سخت تر از دوران جنگ هشت ساله با عراق است”.
حسین سلامی -قاسم سلیمانی و یدالله جوانی و سردارجعفری و… جز ذات کاریشان میباشد که رجز بخوانند و بر طبل جنگ بکوبند اما استقبالی برای نوشیدن شربت شهادت برایشان درکار نیست و فقط از جوانان ایرن مرزوبوم برای اهدافشان سوء استفاده کرده ومیکنند و آنها را به کشتن بدهند تا نشان بدهند که بر تعهدشان بر مافیای مذهبی پابرجا هستند مثل رهبردست نشانده و تحمیلی بر ملت ایران سید علیل خامنه ای و روح الله خمینی و آملی لاریجانی و هاشمی رفسنجانی و… هرکسی دستش میرد سخنگوی وزارت امور خارجه و تعیین کننده مذاکره ویا جنگ ویا صلح با سایر کشورها میشود. در ایران جنگ قدرت وجود دارد وهر پست ومقامی یک ارزش وقیمتی دارد که باید برایش جنگید وآنرا حفظ نمود. ظریف چی شد؟ رییس جمهورایران چی کاره است؟